![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, To je pravděpodobně není nejlepším místě se zeptat, ale nemohu najít žádné výsledky nikde. Moje Windows 7 budou havárie nebo 2 minuty po startu počítače. Přijde na modré obrazovce. To vedlo k výpisu souboru, kromě Mám potíže s čtení. Použil jsem tento aby mi pomohl, ale ladění nástroje praví symboly nejsou uznávány. Mám pocit, protože to je okna 7. Se snažil připojit k souboru s výpisem, ale nebude ani akceptovat. Rar nebo. Zip ![]() Dump file linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Pomoc ocení, ale pokud nikdo neví, myslím, že je to přeinstalovat.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podíváme-li se na hardware, že nemá nic z běžné. Nemůžu přijít se seznamem různých důvodů, proč by se systém zhroutí, ale zeptejte se na tyto otázky, místo: Jaký OS jste před Win 7? Když došlo ke zhroucení jsi šel do BIOSu a podívejte se na temp z procesoru a základní desky (MSI Vaše měli tuto možnost). Jsou vaše Seagates Raid 1 (zrcadleny?) A poslední otázka - Jste pomocí dvojitého Zavádecí nastavení? Pokud se během jízdy OS procesor a způsobuje tepelné vypnutí pak BIOS vám řekne, jak horký je k dispozici. (Mám Win 7 nainstalován, ale není nainstalován ASUS veřejných a dosud vypadalo na temp zatímco běží) To je malá šance, ale možností. V jiném fóru chlap řekl, že Win 7 zlomila jeho zrcadlo set, poté havaroval a neměl by běžet na více než minutu nebo dvě. Pokud jste zrcadlo vaší mechaniky jsi to udělal s jiným OS nebo Win 7? Omlouvám se za dotazy, ale s výpisem souborů není velká pomoc pro mě.
|
| |||
| |||
| Byl jsem pomocí XP před 7, a přesto jsem v duální boot. Na disky nejsou v nastavení RAIDu. Proč by měl být OS overdriving procesor? A to teprve včera restartovat. Je fajn, že před. Jediná věc, která myslím, že se mohl změnit to byl můj mluvčího setup, I odstraněny 2 reproduktory. Sejdou dnes a zjistěte, zda došlo ke zhroucení, a pokud se temps jsou vysoké. Díky.
|
| |||
| |||
| Teploty po havárii jsou ~ 45 celcius pro zpracovatele ~ 25 celcius systému.
|
| |||
| |||
| Nazdar 45 * C je trochu vysoká (113 * F), ale ne outragious a neměla by způsobit restart. (ASUS My s Core 2 Quad@3.04 GHz běží na 35 * C (95 * F) při zatížení, je asi 80 * F do mé kanceláře, tak to běží 15 * F vyšší než teplota místnosti, žiju v Az a že není nákladově efektivní, aby tento prostor pod 80 * F, zbytek domu bude na 74 * F nebo nižší. Jaká je běžná teplota pro XP? Odstranění zvukové ovladače by neměl způsobit, že buď. Mohli byste zkusit dělat a 'Vyhledat nový hardware' a podívejte se, jestli něco nebylo nainstalované, kdy OS nainstalován. A náhodou, ale jsem viděl, že se stalo předtím. Když nastavit možnost spouštění více systémů jsi použít nativní Duální Zavádecí že Win 7 stanoví, nebo jste použili některé věci, jako VistBootPro? Když jsem původně nainstalována VistaBootPro jsem zálohu registru před modifing Boot Manager. To způsobilo boot sektoru primární aktivní pohon přes písemnou. Musel jsem přeinstalovat Win XP a 7. Pokud ne pak zapomenout této části, když se pak zkuste odinstalovat a uvidíme, jestli to, že nedává differacnce. Ještě jedna věc, kterou můžete podívat na a že je Paging nebo odkládací soubor. Normálně, pokud si necháme OS postavil jej to bude soubor 3x fyzické paměti, ale je doporučeno se 1.5x fyzické paměti. Možná, že odkládací soubor, je tak velký, že se stále snaží zkorumpovaný spravovat. Jiná věc, že většina systémů Admins dělat pro servery, které mají více než 2 Gig RAM co odkládací soubor na max 2 koncert na pevný disk nebo svazek, který je, pokud máte 6 Gig paměti v comptuer chcete umístit odkládací soubor napříč tři disky na každý koncert 2 (samozřejmě musíte mít tři svazky nebo disky na to). I haven't done to s mým Win 7, protože zatím jsem se k instalaci 64 bit versoin a vidět, jak to běží na mém systému. Možná se budete muset přeinstalovat OS, pokud je stránkovací soubor není příčinou problému. Váš systém se zhroutí, Win 7 je první jsem viděl, to je nový OS a jsme trochu střelba ve tmě nalézt řešení pro vás.
__________________ Jste Do It Yerselfer? Zastavit a podívat se! Na opravu Newsletter "Existují starý jezdci, a existují Bold jezdci, ale existují NO Staré Bold jezdci!' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebylo by mnohem jednodušší, pokud jste nám řekl, co se modrá obrazovka řekl?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Modré obrazovce: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) Temps pro XP jsou ~ 35 celcius Při hledání nového hardwaru, žádné nebyly nalezeny. Použil jsem Windows 7 bootmanager. Stránkovacího souboru byla stanovena na 4 GB, já zvýšené, ale ne všechno opravit. Myslím, že je to přeinstalovat?
|
| |||
| |||
| To je to, co říká o své MS stop chybu: http://support.microsoft.com/kb/281317 Tento problém může nastat, protože je zde časový problém s Ntfs.sys souborů, které mohou vyvolat zdrojů má být vydán, i když jste si ji získat. Chcete-li vyřešit tento problém, získat nejnovější aktualizaci Service Pack pro Windows 2000. Pro další informace, klikněte na následující číslo článku, které zobrazí příslušný článek ve znalostní bázi Microsoft Knowledge Base --- Teď tam není service pack pro Win 7 jako dosud. Dalo by se přeinstalovat OS, můžete si jít pro 64 bit verzi a zkuste to místo. Beta testování se tak zábavné! :)
__________________ Jste Do It Yerselfer? Zastavit a podívat se! Na opravu Newsletter "Existují starý jezdci, a existují Bold jezdci, ale existují NO Staré Bold jezdci!' |
|
| |||
| |||
| [Quote = rider200; 110785] Beta testování se tak zábavné! Quote] ![]() Sarkasmus, nebo si skutečně vzrušit se váš počítač burácení, kterým je a shazovat znovu? Jsem si jist, bych mohl najít nějaký virus naplněné stránky pro vás, pokud chcete, odkazy ...
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| To je však mnohem obecnější chybu. Kontrola tento a zjistit, jestli jste si, že věc AnyDVD nainstalován. Pokud ne, ujistěte se, že vaše DVD mechaniky mají řidiči správně nainstalována, zkontrolujte, zda odinstalaci seřadit těchto programů řeší ji mohli odpojit a zjistit, jestli to jde dál zmenšovat to.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Computer Crashing HELP! | Bong | Obecné Hardware Chat | 10 | 8.listopadu 2009 18:09 |
| Windows Udržuje shazovat, a se mi BSOD! | Macmac508 | Operační systémy Windows | 10 | 12. října 2008 08:05 |
| Průzkumník Windows shazovat každých 5 sekund | drummwill | Operační systémy Windows | 6 | 29. Září 2008 13:00 |
| Přeinstalace Windows - Laptop shazovat | sls2k8 | Obecné Hardware Chat | 2 | 31. srpen 2008 11:06 |
| Virtuální DJ shazovat | scottnoon | Obecné Software Chat | 1 | 3. prosince 2007 14:14 |
| Thread Nástroje | |
| |