![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αυτό πιθανόν να μην είναι το καλύτερο μέρος για να ρωτήσω, αλλά δεν μπορώ να βρω αποτελέσματα πουθενά. My παράθυρα 7 θα συντριβή ενός λεπτού ή 2 μετά την εκκίνηση. Καταλήγει σε μπλε οθόνη. Είναι ένα αρχείο, εκτός Είμαι πρόβλημα ανάγνωση αυτή. Χρησιμοποίησα αυτό για να με βοηθήσει, αλλά το εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων λέει τα σύμβολα δεν αναγνωρίζονται. Έχω την εντύπωση γιατί είναι παράθυρα 7. Προσπάθησα να επισυνάψω το αρχείο, αλλά δεν θα δεχθεί ακόμα. Rar ή. Zip ![]() Dump αρχείου linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται, αλλά αν κανείς δεν ξέρει, μάλλον πρόκειται για μια επανεγκατάσταση.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοιτάζοντας το υλικό σας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Μπορώ να καταρτίσει μια λίστα με διάφορους λόγους γιατί το σύστημα θα συντριβή, αλλά θα θέσουμε αυτά τα ερωτήματα αντί: Τι λειτουργικό σύστημα έχετε έκανε πριν Win 7; Όταν η λειτουργία διακοπεί είχες πάει στο BIOS και να εξετάσουμε την θερμοκρασία του επεξεργαστή και μητρική κάρτα (MSI σας θα πρέπει να έχουν αυτή την επιλογή). Μήπως σας Seagates Raid 1 (κατοπτροποιημένη;) Και η τελευταία ερώτηση - Είσαι χρησιμοποιώντας Dual Boot setup; Αν είναι πάνω από το λειτουργικό σύστημα οδήγησης του μεταποιητή και προκαλεί θερμική κλείσει τότε το BIOS θα σας πει πώς να είναι ζεστό. (Έχω Win 7 εγκατασταθεί, αλλά δεν έχουν εγκατεστημένο το ASUS utilites και δεν εξέτασε τη θερμοκρασία, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία) Αυτό είναι διάνοια αλλά μια δυνατότητα. Σε ένα άλλο φόρουμ ένας τύπος είπε ότι Win 7 που έσπασε τον καθρέφτη, τότε τράκαρε και δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα λεπτό ή δύο. Αν το κάνατε καθρέφτη τις μονάδες σας κάνατε το με ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα ή Win 7; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά το αρχείο δεν είναι μεγάλη βοήθεια για μένα.
|
| |||
| |||
| Ήμουν χρησιμοποιώντας XP πριν από τις 7, και ακόμα είμαι σε μια διπλή εκκίνηση. Οι μονάδες δίσκου δεν είναι setup σε Raid. Γιατί θα το OS να overdriving ο επεξεργαστής; Και μόνο επανεκκίνηση άρχισε χθες. Ήταν πριν από την εν λόγω προστίμου. Το μόνο πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να έχει αλλάξει ήταν ομιλητής μου setup, θα αφαιρεθούν 2 ηχεία. Θα προσπαθήσω και πάλι και να δούμε τώρα αν κολλάει, αν και το χρόνο είναι υψηλοί. Ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
| Θερμοκρασίες μετά από το δυστύχημα είναι ~ 45 celcius για επεξεργαστή ~ 25 celcius για το σύστημα.
|
| |||
| |||
| Γεια σου 45 * C είναι λίγο υψηλή (113 * F), αλλά δεν outragious και δεν θα πρέπει να προκαλέσει την επανεκκίνηση. (ASUS μου με Core 2 GHz Quad@3.04 τρέχει σε 35 * C (95 * F) υπό φορτίο, είναι περίπου 80 * F στο γραφείο μου, ώστε να λειτουργεί με 15 * F υψηλότερο από θερμοκρασία δωματίου, ζω σε Az και δεν είναι οικονομικά αποδοτικό να διατηρήσουν αυτό το ένα δωμάτιο, κάτω από 80 * F, το υπόλοιπο σπίτι θα είναι στο 74 * F ή χαμηλότερα. Ποια είναι η κανονική θερμοκρασία για XP; Αφαίρεση ήχου οδηγοί δεν θα πρέπει να προκαλέσει είτε. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάνει μια "αναζήτηση για νέο υλικό" και να δούμε αν κάτι δεν ήταν εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα όταν εγκαθίσταται. Η διάνοια, αλλά είδα ότι συνέβαινε στο παρελθόν. Όταν δημιουργήθηκε το Dual Boot έκανε τη χρήση του αυτόχθονα Dual Boot Win 7 προβλέπει ότι έκανε ή χρησιμοποιείτε κάποιο πράγμα σαν VistBootPro; Όταν εγκατασταθεί αρχικά VistaBootPro δεν αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν modifing το Boot Manager. Αυτό προκάλεσε τον τομέα εκκίνησης του δίσκου είναι το κύριο δραστικό σε πάνω από γραπτή. Είχα την επανεγκατάσταση Win XP και 7. Εάν δεν ξεχνάμε τότε το μέρος αυτό, αν έχετε τότε δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και να δούμε αν αυτό κάνει κάθε differacnce. Κάτι ακόμα που μπορείτε να δείτε και αυτό είναι το σελιδοποίησης ή αρχείο. Κανονικά, αν αφήσετε το λειτουργικό σύστημα που θα συσταθεί θα καταβάλλει το αρχείο 3x της φυσικής μνήμης, αλλά συνιστάται να 1.5x φυσικής μνήμης. Ίσως το αρχείο είναι τόσο μεγάλη, ώστε να είναι διεφθαρμένα προσπαθούμε να διαχειριστούμε. Ένα άλλο πράγμα που κάνει πιο Συστήματα Admins για διακομιστές που έχουν πάνω από 2 Gig του να ζευγαρώσει το αρχείο το μέγιστο των 2 GIG ανά σκληρό δίσκο ή τον όγκο, είναι ότι αν έχετε 6 Gig μνήμης στην comptuer θα εξαπλωθεί σε όλη την αρχείο τρεις δίσκους σε 2 GIG κάθε (φυσικά θα πρέπει να έχουν τρεις τόμους ή δίσκους γι 'αυτό). Δεν το έχω κάνει αυτό με τα δικά μου Win 7 ακόμη επειδή θα ήθελα να εγκαταστήσετε το 64 bit versoin και να δούμε πώς αυτό λειτουργεί με το σύστημά μου. Ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα, εάν το αρχείο σελιδοποίησης δεν προκαλεί το πρόβλημα. Το σύστημά σας συντριβή με Win 7 είναι το πρώτο που έχω δει, αυτό είναι ένα νέο OS και είμαστε κάπως τα γυρίσματα στο σκοτάδι για να βρει ένα ψήφισμα για σας.
__________________ Είστε Κάντο Yerselfer; Διακοπή από και ρίξτε μια ματιά γύρω! Η φτιάξεις Newsletter «Υπάρχουν γέρος αναβάτες, και υπάρχουν Έντονα αναβάτες, αλλά υπάρχουν ΟΧΙ Παλιά Bold αναβάτες!' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν απλά μας είπαν τι μπλε οθόνη το είπε;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μπλε οθόνη: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) TEMPS για XP είναι ~ 35 celcius Κατά την αναζήτηση για νέο υλικό, δεν βρέθηκαν. Θα χρησιμοποιηθούν τα Windows 7 bootmanager. Αρχείο σελιδοποίησης έχει οριστεί να 4GB, θα αυξηθεί, αλλά δεν καθορίζει τίποτα. Μάλλον πρόκειται για μια επανεγκατάσταση;
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ό, τι σας λέει ο MS σταματήσει λάθους: http://support.microsoft.com/kb/281317 Αυτό το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί, επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με το χρονοδιάγραμμα το αρχείο Ntfs.sys, η οποία μπορεί να προκαλέσει έναν πόρο να ελευθερωθεί ακόμη και αν δεν έχετε αποκτήσει. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft --- Τώρα δεν υπάρχει Service Pack για τα Win 7 του ακόμα. Μπορείτε να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα, μπορεί να θέλετε να πάτε να προκύψουν οι 64 bit έκδοση και αντί να το δοκιμάσετε. Βήτα δοκιμή είναι τόσο διασκεδαστικό! :)
__________________ Είστε Κάντο Yerselfer; Διακοπή από και ρίξτε μια ματιά γύρω! Η φτιάξεις Newsletter «Υπάρχουν γέρος αναβάτες, και υπάρχουν Έντονα αναβάτες, αλλά υπάρχουν ΟΧΙ Παλιά Bold αναβάτες!' |
|
| |||
| |||
| [QUOTE = rider200? 110785] Βήτα δοκιμή είναι τόσο διασκεδαστικό! QUOTE] ![]() Σαρκασμό, ή αν πράγματι διεγείρομαι συντρίβεται του PC σας, για τον καθορισμό αυτό, και συντρίβεται πάλι; Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να βρει κάποια ιού συμπλήρωσαν χώρων για σας, εάν θέλετε σύνδεσμοι ...
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα πολύ πιο γενικό σφάλμα. Έλεγχος αυτό και να δείτε αν έχετε εγκαταστήσει το AnyDVD πράγμα. Εάν δεν είναι, βεβαιωθείτε ότι το DVD drives έχουν εγκατασταθεί σωστά οι οδηγοί, αν δείτε την απεγκατάσταση αυτά τα προγράμματα που έχει καθορίσει το είδος αυτό, θα μπορούσε να αποσυνδεθείτε και να δει αν θα πάει μακριά για να περιορίσετε το.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Crashing HELP! | bong | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 8 Νοεμβρίου, 2009 18:09 |
| Windows Keeps συντρίβεται, και έχω αρχίσει να BSOD! | Macmac508 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 12 Οκτ 2008 08:05 |
| Windows Explorer συντρίβεται κάθε 5 δευτερόλεπτα | drummwill | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 29η Σεπ 2008 13:00 |
| Επανεγκατάσταση των Windows - Laptop συντρίβεται | sls2k8 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 31 Αυγ 2008 11:06 |
| Virtual DJ συντρίβεται | scottnoon | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 3η Δεκ. 2007 14:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |