![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ovo vjerojatno nije najbolje mjesto za pitati, ali ne mogu naći nigdje nikakve rezultate. Moj Windows 7 će srušiti ili 2 minute nakon booting. Dolazi u plavom zaslonu. To izradila smetište varalica, osim što sam ga nevolje čitanja. JA iskorišten ovo da mi pomogne, no debugging alat govori simboli se ne priznaje. Imam osjećaj jer je Windows 7. Pokušali da priložite datoteke s izvatkom, ali to neće ni prihvatiti. Rar ili. Rajsfešlusom ![]() Smetište datoteku linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Bilo kakva pomoć dobrodošla, ali ako nitko ne zna, mislim da je to reinstalirati.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gledajući vaš hardver nema ništa od običnih. Ne mogu se s popisa različitih razloga zašto bi se sustav srušiti, ali će vas pitati ta pitanja umjesto: Koji OS Jeste li prije Win 7? Kada je crashes si otići u BIOS i pogled na temp od procesora i matične ploče (Vaš MSI treba imati ovu opciju). Jesu li vaše Seagates RAID 1 (Zrcaljena?) I zadnje pitanje - Da li koristite Dual boot setup? Ako je tijekom vožnje OS procesor i izaziva termalno zatvorena onda BIOS reći će vam kako je sve to vruće. (Imam Win 7 instalirani, ali niste instalirali ASUS utilites a niste Pogledamo li temp dok je pokrenut) To je duga pucao nego mogućnost. U drugom forumu jedan tip je rekao da njegova Win 7 razbila ogledalo postaviti, onda ne bi pala i izvoditi više od jedne minute ili dva. Ako ste ogledalo vaše diskove Jeste li to učiniti s različitim OS ili Win 7? Nažalost o pitanjima ali smetište varalica nije puno pomoći za mene.
|
| |||
| |||
| Sam bio koristeći XP prije 7, i još uvijek sam na dual boot. The diskovi nisu u RAID setup. Zašto bi se OS overdriving procesor? I to samo ponovnog počela jučer. Bilo je u redu prije toga. Jedino što mislim da je svibanj imati je promijenio moj speaker setup sam uklonio 2 zvučnika. Hoće li pokušati ponovno i vidjeti ako to crashes, a ako su visoki temps. Hvala.
|
| |||
| |||
| Temperature su nakon crash ~ 45 celcius za procesor ~ 25 celcius za sustav.
|
| |||
| |||
| Bok 45 * C je malo visoka (113 * F), ali ne outragious i ne bi trebala uzrokovati ponovno podizanje sustava. (My ASUS sa Core 2 Quad@3.04 GHz prometuje na 35 * C (95 * F) pod opterećenjem, to je oko 80 * F u mom uredu, tako da se prikazuju 15 * F veći od soba temp, I live in Az i nije jeftin kako bi jednoj prostoriji ispod 80 * F, ostatak kuće će biti u 74 * F ili niži. Koja je normalna temperatura za XP? Uklanjanje zvučne vozači ne bi trebala uzrokovati to oba. Moglo bi probati događaj "Search for New Hardware" i vidi ako nešto nije bilo kad je instaliran OS instaliran. Dugo je pucao, ali vidio sam da se dogodilo prije. Kada podesite Dual Boot ste koristili native Dual boot Win 7 koje pruža ili ste koristiti neke stvari poput VistBootPro? Kad sam prvobitno instalirana VistaBootPro nisam backup registra prije modifing boot Manager. To je uzrokovalo boot sektor primarni aktivni pogon na preko napisana. Morao sam reinstalirati XP i Win 7. Ako ne zaboravite ovaj dio, ako se tada deinstalirajte ga i vidjeti ako se to čini bilo koju differacnce. Još jedna stvar koju možete pogledati i to je straničnu Swap ili datoteku. Normalno, ako neka OS set it up to će napraviti datoteku 3x fizičke memorije, ali je preporučljivo da se 1.5x fizičke memorije. Možda je swap file je toliko velika da je sve korumpirano pokušava upravljati ga. Još jedna stvar koja najviše učiniti za sustave administratori poslužiteljima koji imaju preko 2 harpun od ovna napraviti swap datoteku max 2 harpun po tvrdom disku ili jedinici, to jest, ako imate 6 harpun memorije u koju bi comptuer razastru zamjenska datoteka preko tri pogoni na 2 čeze svaki (naravno morate imati tri svezaka ili pogoni za to). Nisam to učinio s mojom još Win 7 jer ja odlazim instalirati 64 bitni versoin i vidjeti kako se to radi na moj sistem. Vi svibanj morati reinstalirati OS ako straničnu datoteka nije uzrok problema. Vaš sustav sudar sa Win 7 je prvi vidio sam, ovo je novi OS, a mi smo kinda pucnjave u mraku pronaći rješenje za vas.
__________________ Jeste li vi to učiniti Yerselfer? Stop by i imaju pogled okolo! The Fix It Newsletter "Postoje star jahače, a tu su i Bold jahače, ali postoje NE Stara Bold Riders!' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bi to biti puno lakše ako se samo javi nam što je plavi ekran je rekao?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Blue screen: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) Temps za XP su ~ 35 celcius Kada traže novi hardver, ništa nije bilo nađeno. Koristio sam Windows 7 bootmanager. Straničnu datoteku bio postavljen na 4GB, povećao sam ga, ali ga nisu riješili ništa. Mislim da je to reinstalirati?
|
| |||
| |||
| To je ono što govori o vašem MS stop error: http://support.microsoft.com/kb/281317 Taj se problem može pojaviti jer je vrijeme problem sa Ntfs.sys datoteka, što svibanj uzrok resursa biti izdana, čak i ako nisu stekli to. Da biste riješili taj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Windows 2000. Za dodatne informacije kliknite sljedeći broj članka da biste vidjeli u članku iz Microsoftove baze znanja --- Sada ne postoji servisni paket za Win 7 kao od još. Moglo bi reinstalirati OS, vi svibanj želite ići dobiti 64 bitnu verziju i probati umjesto. Beta testiranje je toliko zabavno! :)
__________________ Jeste li vi to učiniti Yerselfer? Stop by i imaju pogled okolo! The Fix It Newsletter "Postoje star jahače, a tu su i Bold jahače, ali postoje NE Stara Bold Riders!' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| [Citat = rider200; 110785] Beta testiranje je toliko zabavno! Quote] ![]() Sarkazam, ili ste zapravo imati zadovoljstvo računala pad sustava, popravljajući ga, i to pad sustava opet? Siguran sam da bih mogao naći neki virus popunjena mjesta za vas ako želite da linkovi ...
|
| |||
| |||
| To je puno više Opći pogreške. Provjera ovo van i vidjeti ako imate koji AnyDVD stvar instalirana. Ako ne, provjerite da li vaš DVD diskovi imaju ispravno instalirane upravljačke programe, pogledajte ako deinstaliranju ovih vrsta programa popravlja ga, možda odspojite ih i vidjeti ako to ide dalje do uskih ga.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Pad POMOĆ! | Bong | General Hardware Chat | 10 | 8. studeni 2009 18:09 |
| Pad sustava Windows vodi, i Im 'uzimajući BSOD! | Macmac508 | Windows Operating Systems | 10 | 12. listopad 2008 08:05 |
| Windows Explorer pad sustava svakih 5 sekundi | drummwill | Windows Operating Systems | 6 | 29. Ruj 2008 13:00 |
| Ponovna instalacija sustava Windows - Laptop pad sustava | sls2k8 | General Hardware Chat | 2 | 31. kolovoz 2008 11:06 |
| Virtual DJ pad sustava | scottnoon | Općenito Software Chat | 1 | 3. prosinac 2007 14:14 |
| Thread Tools | |
| |