![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Ez talán nem a legjobb hely megkérdezni, de nem talál semmilyen eredményt sehova. A Windows 7 fog zuhanni egy perc vagy 2 indítás után. Jön a kék képernyő. Ez egy memóriaképfájlt, kivéve Nem sikerült olvasod. Régebben ez hogy segítsen nekem, de a hibakereső eszköz mondja a szimbólum nem ismerik. Az az érzésem, mert a Windows 7. Megpróbáltam csatolni az memóriaképfájl, de azt sem fogadja el. Rar vagy. Zip ![]() Memóriaképfájl Linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Any help appreciated, de ha senki sem tudja, azt hiszem ez egy újratelepítéséhez.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ránézünk a hardver nem rendelkezik valami szokatlant. Nem jön ki egy listát a különböző oka annak, hogy a rendszer összeomlik, de kérni fogja ezeket a kérdéseket helyett: Milyen OS te előtt Win 7? Amikor összeomlik te menj be a BIOS-t, és nézd meg a hőm a processzor és az alaplap (Az MSI meg kellett volna ezt a lehetőséget). Ön Seagates Raid 1 (tükrözött?) És az utolsó kérdésre - Ön segítségével Dual Boot setup? Ha az operációs rendszer több mint vezetői a processzor és a okozása termikus kikapcsolják, akkor a BIOS-t fog mondani, milyen forró is kapok. (Van Win 7 telepített, de még nincs telepítve az ASUS utilites, és nem nézett a hőmérséklet, miközben az fut) Ez egy hosszú felvétel, hanem a lehetőséget. Egy másik fórumon egy srác azt mondta, hogy győzelem 7 eltörte a tükröt állítva, majd lezuhant, és nem fut több mint egy-két percig. Ha nem vezeti el a tükör ugye ezt egy másik operációs rendszer vagy a Win 7? Elnézést a kérdéseket, de a memóriaképfájl nem sokat segít nekem.
|
| |||
| |||
| Én használ XP 7. előtt, és még mindig vagyok kettős csomagtartó. A meghajtó nem setup RAID. Miért lenne az OS kell overdriving a processzor? És ez csak tegnap kezdődött az újraindítást. Azt megelőzően, hogy a bírságot. Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy lehet változtatni, hogy az én hangszóró beállítás, azt eltávolítják 2 speakers. Majd próbálja meg újra, és most, ha úgy omlik össze, és ha az temps magasak. Köszönöm.
|
| |||
| |||
| A hőmérsékleteket a katasztrófa után a ~ 45 celcius a processzor ~ 25 celcius a rendszer.
|
| |||
| |||
| Szia 45 ° C egy kicsit nagy (113 * F), de nem outragious, és nem okoznak reboot. (My ASUS a Core 2 Quad@3.04 GHz-es fut a 35 ° C (95 * F) terhelés alatt, ez körülbelül 80 * F az irodámba, így futó 15 * F nagyobb, mint a szoba hőmérséklete, élek Az és ez nem költséghatékony, hogy ez egy szoba alatt 80 * F, a ház többi lenne 74 * F, vagy alacsonyabb. Mi a normál hőmérsékletű az XP? Removing hang vezetők nem okozhat ez sem. Megpróbálhatja csinál a "Keresés Új hardver", és ha valami nem volt telepítve, ha az operációs rendszer telepítését. Hosszú lövés, de láttam, hogy ez megtörténjen előtt. Amikor beállítja a Dual Boot ugye Használd a Dual Boot hogy győzelem 7 rendelkezik, vagy nem használja néhány dolog, mint VistBootPro? Amikor az eredetileg telepített VistaBootPro nem a mentés előtt modifing a Boot Manager. Ez okozta a boot szektor, az elsődleges meghajtó aktív fölé írva. Volt újratelepítéséhez XP és Win 7. Ha nem, akkor felejtsd el ezt a részét, ha nem, akkor próbálja meg eltávolítani, és nézd meg, ami minden differacnce. Még egy dolog, akkor nézd meg, és hogy a Személyhívó vagy Felcserél fájlt. Általában, ha hagyjuk az operációs rendszer meg fog tenni a fájl 3x a fizikai memória, de ajánlott, hogy a fizikai memória 1.5x. Lehet, hogy a swap fájl van olyan nagy, hogy egyre romlott próbálják kezelni azt. A másik dolog, hogy a legtöbb Systems Adminisztrátoroknak nem a szerverek, amelyek több mint 2 GIG RAM, hogy a swap fájl a max 2-koncert egy merevlemezt, vagy térfogat, tehát ha van 6 GIG memória a comptuer akkor elterjedt a swap file az egész három meghajtó, 2 koncert minden (természetesen van, hogy három mennyiségek vagy meghajtókat ezt). Én nem ezt az én 7 győzelem, mert még fogom telepíteni a 64 bites versoin, és hogyan működik az én-m rendszer. Lehet, hogy újra kell telepítenie az operációs rendszer, ha a lapozófájl nem okozza a problémát. A rendszer összeomlik a Win 7 az első láttam, ez egy új operációs rendszer és mi kinda lövöldözés a sötétben, hogy egy állásfoglalást az Ön számára.
__________________ Ön a Do It Yerselfer? Stop, és tekintse meg! A javítás Hírlevél "Vannak öreg Lovasok, és vannak Félkövér lovasok, de vannak NO Old Félkövér lovasok!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lenne sokkal könnyebb, ha csak azt mondta nekünk, mi a kék képernyő mondta?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kék képernyőn: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) Temps az XP van ~ 35 celcius Ha keresnek új hardver sem találtak. Régen a Windows 7 bootmanager. Lapozófájlt meg 4GB, én nőtt meg, de nem állt meg semmit. Azt hiszem ez egy újratelepítéséhez?
|
| |||
| |||
| Ez az, ami MS azt mondja, van a stop error: http://support.microsoft.com/kb/281317 Ez a probléma akkor fordulhat elő, mert van egy időzítési probléma az Ntfs.sys fájl, ami okozhat erőforrásnak kell szabadítani, még akkor is, ha nem szereztek meg. A probléma megoldásához szerezze be a legújabb Service Pack for Windows 2000. További információért kattintson az alábbi cikkszámra, így megtekintheti a cikket a Microsoft Knowledge Base --- Most nem a Service Pack for Win 7, az még nem. Lehet újra az operációs rendszer, akkor menj el a 64 bites verziót, és próbáld meg helyette. A béta tesztelés annyira fun! :)
__________________ Ön a Do It Yerselfer? Stop, és tekintse meg! A javítás Hírlevél "Vannak öreg Lovasok, és vannak Félkövér lovasok, de vannak NO Old Félkövér lovasok!" |
|
| |||
| |||
| [Quote = rider200; 110785] A béta tesztelés annyira fun! Quote] ![]() Szarkazmus, vagy ténylegesen egy rúg ki a számítógép összeomlik, rögzítését, és azt újra összeomlik? Biztos vagyok benne, hogy tudnék találni valami vírust töltött helyszínt, ha akarja linkek ...
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ez egy sokkal általánosabb hiba. Ellenőriz ez és nézd meg, hogy az AnyDVD is telepítve van. Ha nem, akkor ellenőrizze, hogy a DVD-meghajtó van telepítve a járművezetők, hátha uninstalling e valami program rögzíti azt, hogy húzza ki őket, és ha úgy megy el a keskeny le.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Computer Crashing HELP! | Bong | Általános fémáru Chat | 10 | November 8, 2009 18:09 |
| Keeps Windows összeomlik, és én kapok egy BSOD! | Macmac508 | A Windows operációs rendszerek | 10 | 12. október 2008 08:05 |
| Windows összeomlik minden 5 másodperc | drummwill | A Windows operációs rendszerek | 6 | 29. Szeptember 2008 13:00 |
| Visszahelyez Windows - Laptop összeomlik | sls2k8 | Általános fémáru Chat | 2 | 31. augusztus 2008 11:06 |
| Virtual DJ összeomlik | scottnoon | General Chat szoftver | 1 | 3. december 2007 14:14 |
| Téma eszközök | |
| |