kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Összeomlik a Windows 7

Reply

Téma eszközök
Old Május 12 2009, 02:48
Donor Group

Default Összeomlik a Windows 7

Szia,

Ez talán nem a legjobb hely megkérdezni, de nem talál semmilyen eredményt sehova. A Windows 7 fog zuhanni egy perc vagy 2 indítás után. Jön a kék képernyő. Ez egy memóriaképfájlt, kivéve Nem sikerült olvasod. Régebben ez hogy segítsen nekem, de a hibakereső eszköz mondja a szimbólum nem ismerik. Az az érzésem, mert a Windows 7.
Megpróbáltam csatolni az memóriaképfájl, de azt sem fogadja el. Rar vagy. Zip

Memóriaképfájl Linky:
http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z

Any help appreciated, de ha senki sem tudja, azt hiszem ez egy újratelepítéséhez.
Old Május 12 2009, 21:52
Donor Group

Ránézünk a hardver nem rendelkezik valami szokatlant.

Nem jön ki egy listát a különböző oka annak, hogy a rendszer összeomlik, de kérni fogja ezeket a kérdéseket helyett:

Milyen OS te előtt Win 7?
Amikor összeomlik te menj be a BIOS-t, és nézd meg a hőm a processzor és az alaplap (Az MSI meg kellett volna ezt a lehetőséget).

Ön Seagates Raid 1 (tükrözött?)

És az utolsó kérdésre - Ön segítségével Dual Boot setup?

Ha az operációs rendszer több mint vezetői a processzor és a okozása termikus kikapcsolják, akkor a BIOS-t fog mondani, milyen forró is kapok. (Van Win 7 telepített, de még nincs telepítve az ASUS utilites, és nem nézett a hőmérséklet, miközben az fut) Ez egy hosszú felvétel, hanem a lehetőséget.

Egy másik fórumon egy srác azt mondta, hogy győzelem 7 eltörte a tükröt állítva, majd lezuhant, és nem fut több mint egy-két percig. Ha nem vezeti el a tükör ugye ezt egy másik operációs rendszer vagy a Win 7?

Elnézést a kérdéseket, de a memóriaképfájl nem sokat segít nekem.

My System: Ouch

Processzor (ok):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Alaplap:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memória:
4 koncert
Grafikus kártya (k):
Nvidia 8500 GT
Hangkártya:
Két, a beágyazott, SoundBlaster PIC 512
Merevlemez (ek):
SSD 64 GIG, 370 koncert, 400 koncert
Optikai meghajtó (k):
2 DVD - + RW
Case / tápegység:
Antec 500W
Hűtés:
Thermalake, vonatérzékelési 3 Ton
Hálózat / Internet:
Firewalled hardver és szoftver
Monitor (ok):
Princeton 19 "LCD - Kell egy új.
Operációs rendszer (ek):
XP, Win 7 32, 7 64 győzelem
Old Május 12 2009, 23:42
Donor Group

Én használ XP 7. előtt, és még mindig vagyok kettős csomagtartó.
A meghajtó nem setup RAID.

Miért lenne az OS kell overdriving a processzor?
És ez csak tegnap kezdődött az újraindítást. Azt megelőzően, hogy a bírságot. Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy lehet változtatni, hogy az én hangszóró beállítás, azt eltávolítják 2 speakers.

Majd próbálja meg újra, és most, ha úgy omlik össze, és ha az temps magasak.

Köszönöm.
Old Május 12 2009, 23:59
Donor Group

A hőmérsékleteket a katasztrófa után a ~ 45 celcius a processzor
~ 25 celcius a rendszer.
Old Május 13 2009, 20:08
Donor Group

Szia

45 ° C egy kicsit nagy (113 * F), de nem outragious, és nem okoznak reboot. (My ASUS a Core 2 Quad@3.04 GHz-es fut a 35 ° C (95 * F) terhelés alatt, ez körülbelül 80 * F az irodámba, így futó 15 * F nagyobb, mint a szoba hőmérséklete, élek Az és ez nem költséghatékony, hogy ez egy szoba alatt 80 * F, a ház többi lenne 74 * F, vagy alacsonyabb.

Mi a normál hőmérsékletű az XP?

Removing hang vezetők nem okozhat ez sem.

Megpróbálhatja csinál a "Keresés Új hardver", és ha valami nem volt telepítve, ha az operációs rendszer telepítését. Hosszú lövés, de láttam, hogy ez megtörténjen előtt.

Amikor beállítja a Dual Boot ugye Használd a Dual Boot hogy győzelem 7 rendelkezik, vagy nem használja néhány dolog, mint VistBootPro?

Amikor az eredetileg telepített VistaBootPro nem a mentés előtt modifing a Boot Manager. Ez okozta a boot szektor, az elsődleges meghajtó aktív fölé írva. Volt újratelepítéséhez XP és Win 7. Ha nem, akkor felejtsd el ezt a részét, ha nem, akkor próbálja meg eltávolítani, és nézd meg, ami minden differacnce.

Még egy dolog, akkor nézd meg, és hogy a Személyhívó vagy Felcserél fájlt. Általában, ha hagyjuk az operációs rendszer meg fog tenni a fájl 3x a fizikai memória, de ajánlott, hogy a fizikai memória 1.5x. Lehet, hogy a swap fájl van olyan nagy, hogy egyre romlott próbálják kezelni azt. A másik dolog, hogy a legtöbb Systems Adminisztrátoroknak nem a szerverek, amelyek több mint 2 GIG RAM, hogy a swap fájl a max 2-koncert egy merevlemezt, vagy térfogat, tehát ha van 6 GIG memória a comptuer akkor elterjedt a swap file az egész három meghajtó, 2 koncert minden (természetesen van, hogy három mennyiségek vagy meghajtókat ezt). Én nem ezt az én 7 győzelem, mert még fogom telepíteni a 64 bites versoin, és hogyan működik az én-m rendszer.

Lehet, hogy újra kell telepítenie az operációs rendszer, ha a lapozófájl nem okozza a problémát.

A rendszer összeomlik a Win 7 az első láttam, ez egy új operációs rendszer és mi kinda lövöldözés a sötétben, hogy egy állásfoglalást az Ön számára.
Old Május 13 2009, 23:34
Donor Group

Nem lenne sokkal könnyebb, ha csak azt mondta nekünk, mi a kék képernyő mondta?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 13 2009, 23:58
Donor Group

Kék képernyőn:
STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003)

Temps az XP van ~ 35 celcius
Ha keresnek új hardver sem találtak.
Régen a Windows 7 bootmanager.
Lapozófájlt meg 4GB, én nőtt meg, de nem állt meg semmit.
Azt hiszem ez egy újratelepítéséhez?
Old Május 14 2009, 11:17
Donor Group

Ez az, ami MS azt mondja, van a stop error:

http://support.microsoft.com/kb/281317

Ez a probléma akkor fordulhat elő, mert van egy időzítési probléma az Ntfs.sys fájl, ami okozhat erőforrásnak kell szabadítani, még akkor is, ha nem szereztek meg.

A probléma megoldásához szerezze be a legújabb Service Pack for Windows 2000. További információért kattintson az alábbi cikkszámra, így megtekintheti a cikket a Microsoft Knowledge Base ---

Most nem a Service Pack for Win 7, az még nem.

Lehet újra az operációs rendszer, akkor menj el a 64 bites verziót, és próbáld meg helyette.

A béta tesztelés annyira fun!

:)
Old Május 14 2009, 13:52
Donor Group

[Quote = rider200; 110785]
A béta tesztelés annyira fun!
Quote]

Szarkazmus, vagy ténylegesen egy rúg ki a számítógép összeomlik, rögzítését, és azt újra összeomlik?

Biztos vagyok benne, hogy tudnék találni valami vírust töltött helyszínt, ha akarja linkek ...
Old Május 14 2009, 18:41
Donor Group

Ez egy sokkal általánosabb hiba.

Ellenőriz ez és nézd meg, hogy az AnyDVD is telepítve van. Ha nem, akkor ellenőrizze, hogy a DVD-meghajtó van telepítve a járművezetők, hátha uninstalling e valami program rögzíti azt, hogy húzza ki őket, és ha úgy megy el a keskeny le.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Computer Crashing HELP! Bong Általános fémáru Chat 10 November 8, 2009 18:09
Keeps Windows összeomlik, és én kapok egy BSOD! Macmac508 A Windows operációs rendszerek 10 12. október 2008 08:05
Windows összeomlik minden 5 másodperc drummwill A Windows operációs rendszerek 6 29. Szeptember 2008 13:00
Visszahelyez Windows - Laptop összeomlik sls2k8 Általános fémáru Chat 2 31. augusztus 2008 11:06
Virtual DJ összeomlik scottnoon General Chat szoftver 1 3. december 2007 14:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.