mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows 7 Crashing

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2009, 02:48
Donorų grupės

Labas,

Tai tikriausiai nėra geriausia vieta klausti, bet aš negaliu rasti jokių rezultatų bet kurioje vietoje. Mano Windows 7 bus crash minutę ar 2 po paleidimo. Atvyksta į mėlyname ekrane. Jis gaminamas iškelties, išskyrus Turiu problemų jį skaityti. Aš šitas man padėti, bet derinimo priemonė sako simboliai nėra pripažįstami. Turiu jausmas, nes tai Windows 7.
Bandė pridėti dump failas, bet ji net nebuvo priimti. Rar arba. Zip

Dump failas linky:
http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z

Any help appreciated, bet jei niekas nežino, manau tai iš naujo.
Old Gegužė 12, 2009, 21:52
Donorų grupės

Pažvelgus į jūsų kompiuterio jis neturi nieko neįprasta.

Aš galiu sugalvoti įvairių priežasčių, kodėl sistema crash bet kreipsis į šiuos klausimus, o sąrašas:

Kokia OS tu turi prieš Win 7?
Kai sugenda Jūs įeiti į BIOS ir pažvelgti į perdirbėjo ir pagrindinės plokštės temperatūra (Jūsų MSI turi turėti šią galimybę).

Ar jūsų Seagates RAID 1 (veidrodis?)

Ir paskutinis klausimas - Ar jūs naudojate Dual boot setup?

Jei OS yra per vairuotojo procesoriaus ir sukelia šiluminius uždaryti tada BIOS jums pasakys, kaip karšta darosi. (Turiu Win 7 įdiegta, tačiau nebuvo įdiegta ASUS įrankių ir ne pažvelgė temperatūros, kol jis veikia) Tai kol kulka, bet galėjo būti.

Kitos forumo vaikinas sako, kad Win 7 sumušė jo veidrodis nustatyti, tada sumušė ir neturėtų trukti ilgiau kaip dvi minutes. Jeigu tu veidrodis diskuose tu tai padarei su įvairių OS arba Win 7?

Atsiprašome klausimus, tačiau dump failas yra ne kas padės man.

Mano sistema: Ouch

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad@3.05 GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K D / WiFi
RAM atmintis:
4 Gig
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 8.500 GT
Garso plokštė:
Dviejų, įterpti, SoundBlaster PIC 512
Kietasis diskas (-ai):
SSD 64 koncertai, koncertai 370, 400 GIG
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Aušinimas:
Thermalake, "Traukinio 3 tonos
Tinklas / Internetas:
Firewallem aparatinė ir programinė įranga
Monitorius (-ai):
Princeton 19 "LCD - Reikia naujo.
Operacinė sistema (-os):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Old Gegužė 12, 2009, 23:42
Donorų grupės

Aš naudoju XP, prieš 7, ir dar esu dvigubos įkrovos.
Diskus nėra setup RAID.

Kodėl OS bus overdriving procesorius?
Ir tai tik vakar prasidėjo iš naujo. Ji buvo gerai iki tos. Vienintelis dalykas, kad manau, kad gali pasikeisti jis buvo mano speaker setup, aš nuimti 2 garsiakalbiai.

Ar bandyti dar kartą dabar, ir pamatyti, jei ji suges, o jei temps yra didelis.

Ačiū.
Old Gegužė 12, 2009, 23:59
Donorų grupės

Temperatūra po avarijos yra ~ 45 celcius procesorių
~ 25 celcius sistemos.
Old Gegužė 13, 2009, 20:08
Donorų grupės

Labas

45 ° C šiek tiek didelis (113 * F), bet ne outragious ir neturėtų sukelti paleisti. (Mano ASUS su Core 2 Quad@3.04 GHz dirba prie 35 C * (95 * F) temperatūroje esant apkrovai, jis yra apie 80 * F savo pareigas, todėl jis veikia 15 * F didesnis nei kambario temperatūros, gyvenu AZ ir jis nėra ekonomiškas, kad ši vieno kambario žemiau 80 * F namų poilsis būtų bent 74 * F arba mažesnis.

Koks yra normalus temp Windows XP?

Šalinama garso vairuotojams neturėtų sukelti ją arba.

Galite pabandyti padaryti 'Ieškoti New Hardware "ir pamatyti, jei kas nors nebuvo įdiegtas OS įdiegta. Maža tikimybė, bet aš mačiau, kad įvyktų anksčiau.

Jei įsteigti Dual Boot pildėte gimtoji Dual boot, kad Win 7 straipsnis nustato ar Jūs naudojatės keletą panašių VistBootPro dalykas?

Kai aš iš pradžių įrengti VistaBootPro I didn't atsarginę registro prieš modifing Boot Manager. Tai sukėlė įkrovos sektoriuje pagrindinės veikliosios vairuoti daugiau kaip parašyta. Man teko iš naujo XP ir Win 7. Jei ne, tada pamiršti šią dalį, jeigu yra tada bandykite pašalinti ją ir patikrinti, ar tai daro bet differacnce.

Dar vienas dalykas, kurį galite pamatyti ir tai ieškai ar swap bylą. Paprastai, jei leisite OS ją jis bus failas 3x fizinės atminties, tačiau tai rekomenduojama 1,5 x fizinės atminties. Gal swap failas yra tiek daug, kad jis tampa korumpuoti bando valdyti. Kitas dalykas, kad daugumoje sistemų administratoriams daryti serverių, kurie per 2 GIG of ram padaryti swap bylą 2 koncertą už kietąjį diską arba kiekis max, tai yra, jei turite 6 GIG atminties į comptuer galėtumėte platinti swap bylą per tris diskus po 2 kiekvieną koncertą (žinoma, reikia turėti tris tomus ar diskuose tai padaryti). Aš ne tai padarė su mano Win 7 dar, nes aš ketinu įdiegti 64 bitų versoin ir pamatyti, kaip kuris veikia mano sistema.

Jums gali tekti iš naujo įdiegti OS, jei ieškai failas nėra problemos.

Jūsų system crash su Win 7 pirmą mačiau, tai nauja OS ir mes kinda fotografuoti tamsoje rasti sprendimą už jus.
Old Gegužė 13, 2009, 23:34
Donorų grupės

Ar nebūtų daug paprasčiau, jei jūs ką tik papasakojo, ką sako mėlynas ekranas?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 13, 2009, 23:58
Donorų grupės

Blue screen:
STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003)

Temps Windows XP yra ~ 35 celcius
Ieškodami naujų įrenginių, nė nerasta.
I used Windows 7 bootmanager.
Ieškos byla buvo nustatyta, kad 4GB, aš daugiau, bet jis nebuvo nustatyta nieko.
Manau, tai naujo?
Old Gegužė 14, 2009, 11:17
Donorų grupės

Tai, ką MS sako apie savo stabdymo klaidos:

http://support.microsoft.com/kb/281317

Ši problema gali kilti, nes nėra laiko problema Ntfs.sys failas, kuris gali sukelti išteklių bus išleistos, net jei ne jis buvo įgytas.

Norėdami išspręsti šią problemą, įsigykite naujausią pakeitimų paketas, skirtas Windows 2000. Dėl papildomos informacijos, spustelėkite toliau esantį straipsnio numerį ir peržiūrėkite straipsnį Microsoft žinių bazėje ---

Dabar nėra paketas Win 7 iki šiol.

Galite iš naujo įdiegti OS, galite Noriu gauti 64 bitų versiją ir pabandyti jį vietoj.

Beta testavimas is so much fun!

:)
Old Gegužė 14, 2009, 13:52
Donorų grupės

[Quote = rider200; 110.785]
Beta testavimas is so much fun!
Quote]

Sarkazmas, ar jūs tikrai gausite išvaryti iš savo kompiuterio genda, nustatantis, ir jis crashing again?

Aš tikiu, kad galėčiau rasti kai kurių virusas užpildyti svetainėse ar norite nuorodos ...
Old Gegužė 14, 2009, 18:41
Donorų grupės

Tai yra kur kas bendresnio pobūdžio klaida.

Tikrinti šitas dėmesį ir pamatyti, jei turite, kad AnyDVD dalykas įdiegti. Jei ne, įsitikinkite, kad jūsų DVD diskus turi teisingai įdiegta tvarkyklė, patikrinkite, ar pašalinti šių programų Rūšiuoti nustato to, gali atjungti juos ir pamatyti, jei ji nueina susiaurinti jį žemyn.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.