![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Iespējams, šī nav labākā vieta, kur jautāt, bet es nevaru atrast nekādus rezultātus jebkurā vietā. Mana Windows 7 būs crash minūti vai 2 pēc booting. Nāk uz zila ekrāna. Tas saražoja dump failu, izņemot man ir problēmas lasot šo. Es lieto šis palīdzēt man, bet atkļūdošanas rīks saka simboli neatzīst. Man ir sajūta, jo tas ir Windows 7. Mēģināja pievienot dump failu, bet tas pat nav pieņemami. Rar vai. Zip ![]() Dump fails linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Any help appreciated, bet, ja neviens nezina, es domāju, tas ir jāpārinstalē.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meklē aparatūras tas nav nekas no parastajiem. Es varu nākt klajā ar sarakstu dažādu iemeslu dēļ sistēma crash, bet uzdot šos jautājumus vietā ir: Kāda OS jums bija pirms 7 Win? Kad tas crashes jūs aiziet līdz BIOS un apskatīt temp no procesora un mātesplates (Jūsu MSI vajadzēja šo iespēju). Vai jūsu Seagates Raid 1 (spoguļstikla?) Un pēdējais jautājums - Vai Jūs lietojat Dual Boot setup? Ja OS ir beidzies vadītāja procesoru un rada siltuma slēguši tad BIOS Jums pateiks, cik karsts tas kļūst. ( "Esmu Win 7 uzstādīti, bet nav uzstādītas ASUS utilites un nav paskatījās temp, kamēr tas darbojas) Šis ir ilgi nošauti, bet possiblity. Citā forums puisis teica, ka Win 7 salauza spoguli, kas, tad salauzts, un to nevar ilgt vairāk nekā minūti vai divas. Ja jūs spogulis jūsu diskus jūs darīt to ar dažādām OS un Win 7? Atvainojiet par jautājumu, bet dump fails nav daudz palīdzēt man.
|
| |||
| |||
| Man bija, izmantojot XP pirms 7 un joprojām esmu dual boot. Diski nav iestatījumu Raid. Kāpēc gan OS jābūt overdriving procesors? Un tā sākās tikai atsākšanas vakar. Tā bija naudas sods pirms tam. Vienīgais, ko es domāju, ka var būt mainījušies tā bija mana speaker setup, I izņemta 2 speakers. Vai mēģināt vēlreiz tagad un paskatīties, vai avārijām, un, ja temps ir augstas. Pateicība.
|
| |||
| |||
| Temperatūra pēc avārijas ir ~ 45 celcius tādu procesoru ~ 25 celcius sistēmas.
|
| |||
| |||
| Čau 45 * C ir nedaudz augsta (113 * F), bet ne outragious un nevajadzētu izraisīt reboot. (My ASUS ar 2 Core Quad@3.04 GHz sākas pie 35 * C (95 * F) zem slodzes, tie ir aptuveni 80 * F manā birojā, lai tas darbojas 15 * F augstāka nekā istabas temperatūra, I live in Az un tas nav izdevīgi uzturēt šo vienu istabu zem 80 * F, atpūtas mājas varētu būt 74 * F, vai zemāka. Kāda ir parastā temp uz XP? Noņemot skaņas draiveri nevajadzētu izraisīt arī tos. Jūs varētu mēģināt darīt "Search for New Hardware" un redzēt, ja kaut kas nav uzstādīti, kad OS uzstādīta. Ilgi shot, bet es esmu redzējis kas notiek agrāk. Iestatot Dual Boot jūs lietot dzimto Dual Boot, ka Win 7 paredz vai tu izmantot dažas lietas, piemēram, VistBootPro? Kad es sākotnēji uzstādītās VistaBootPro man nav rezerves reģistra pirms modifing Boot Manager. Boot sektoru primārā aktīvā drive Tas izraisīja vairāk nekā rakstīta. Man nācās pārinstalēt XP un Win 7. Ja ne, tad aizmirst šo daļu, ja esat, tad mēģināt atinstalēt to un redzēt, ja tas padara jebkuru differacnce. Vēl viena lieta, jūs varat apskatīt un kas ir Peidžerziņa vai Swap failu. Parasti, ja Jūs nemaz OS kas to izveido, tas padarīs failu 3x fiziskā atmiņa, bet tas ir ieteicams 1.5x fizisko atmiņu. Varbūt swap fails ir tik liels, ka tas kļūst korumpēti mēģina vadīt to. Vēl viena lieta, kas visvairāk Systems Admins do serveriem, kas ir vairāk nekā 2 Gig RAM padarīt swap faila max 2 GIG uz cietā diska vai apjomu, tas ir, ja jums ir 6 Gig no atmiņas comptuer jūs varētu izplatīties swap fails pāri trīs diski ir 2 GIG katru (protams, tev ir trīs apjomu vai disku, lai to izdarītu). Man nav izdarījusi ar manu Win 7 vēl jo es dodos instalēt 64 bitu versoin un redzēt, kā kas darbojas uz manas sistēmas. Jums var nākties pārinstalēt OS ja peidžeru fails nav rada problēmu. Jūsu sistēma sadursmes ar 7 Win ir pirmais esmu redzējis, šī ir jauna OS, un mēs esam kinda fotografējot tumsā, lai atrastu rezolūciju jums.
__________________ Vai jūs Do It Yerselfer? Aizkavēt, un ir paskatīties! Fix To Newsletter "Ir vecs braucējiem, un ir Bold braucēju, bet ir NO Old Bold Riders!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tas nebūtu daudz vieglāk, ja jūs vienkārši mums pastāstīja, ko zilu ekrānu teica?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zils ekrāns: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) Temps par XP ir ~ 35 celcius Meklējot jaunu aparatūru, neviens netika atrasti. Es lieto Windows 7 bootmanager. Peidžeru fails bija noteikts līdz 4GB, es palielinājās, bet tā nenoteica neko. Es domāju, tas ir jāpārinstalē?
|
| |||
| |||
| Tas ir tas MS saka par jūsu stop error: http://support.microsoft.com/kb/281317 Šī problēma var rasties, jo nav laika problēma ar Ntfs.sys failu, kas var radīt resursu, atbrīvo pat tad, ja neesat apgūt to. Lai atrisinātu šo problēmu, iegūt jaunāko servisa pakotni Windows 2000. Lai iegūtu papildinformāciju, noklikšķiniet uz šī raksta numura un skatiet rakstu Microsoft zināšanu bāzes --- Tagad nav servisa pakotni 7 Win kā vēl. Jūs varētu pārinstalēt OS, jūs varat doties saņemt 64 bitu versiju un izmēģiniet to vietā. Beta testēšana ir tik jautri! :)
__________________ Vai jūs Do It Yerselfer? Aizkavēt, un ir paskatīties! Fix To Newsletter "Ir vecs braucējiem, un ir Bold braucēju, bet ir NO Old Bold Riders!" |
|
| |||
| |||
| [Quote = rider200; 110.785] Beta testēšana ir tik jautri! QUOTE] ![]() Sarkasms, vai arī jūs patiesībā iegūt kick no datora crashing, piestiprināšana, un tas crashing atkal? Es esmu pārliecināts, ka es varētu atrast kādu vīrusu piepildīta vietnes jums, ja jūs vēlaties saites ...
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tas ir daudz vispārīgāks kļūda. Pārbaudīt šis , un redzēt, ja jums ir, ka AnyDVD lieta ir uzstādīta. Ja ne, pārliecinieties, vai DVD diskus ir draiveri instalēti pareizi, redzēt, ja atinstalējot šīs veida programmām ir noteikts tas, iespējams atvienot tos un paskatīties, vai dodas prom, lai sašaurinātu to.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |