![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Jest to prawdopodobnie nie jest najlepszym miejscem do zadawania, ale nie mogę znaleźć nigdzie żadnych wyników. Moje Windows 7 będzie awarii lub 2 minuty po załadowaniu. Dochodzi do niebieskiego ekranu. Jest produkowany plik zrzutu, oprócz Mam problem z jego odczytaniem. Użyłem to aby mi pomóc, ale narzędzie debugowania mówi symbole nie są uznawane. Mam wrażenie, ponieważ jest to Windows 7. Próbowano dołączyć plik zrzutu, ale nie będzie nawet zaakceptować. Rar lub. Zip ![]() Zrzut pliku linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Any help appreciated, ale jeśli nikt nie wie, I guess it's a ponowna.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patrząc na twój sprzęt nie ma nic poza zwykłym. I może pochodzić z listy z różnych powodów, dlaczego system crash ale zwróci na te pytania, zamiast: Co OS nie masz przed Win 7? Gdy pada nie idziesz się w BIOSie i patrzeć w temp. do procesora i płyty głównej (Twoja MSI powinna mieć tę opcję). Czy Twoje Seagates Raid 1 (odbicie?) I ostatnie pytanie - Czy za pomocą podwójnego rozruchu instalacji? Jeśli OS jest ponad jazdy procesora i powodując termalne zamknięty następnie BIOS poinformuje pacjenta jak gorąco jest na rynku. (Mam Win 7 zainstalowane, ale nie masz zainstalowanego ASUS oprogramowanie do swojej drukarki i nie patrzył na temp. podczas gdy jest uruchomiony) Jest to trudne, ale możliwy. W innym forum facet powiedział, że Win 7 Złamałaś mu ustawić lustro, a następnie rozbił i nie trwać dłużej niż minutę lub dwie. Jeśli nie lustro dysków robiłeś to z innego systemu operacyjnego lub Win 7? Przepraszamy, ale pytania na temat pliku zrzutu nie jest dla mnie dużo pomóc.
|
| |||
| |||
| Byłem przy użyciu XP przed 7 i wciąż jestem w podwójnym rozruchu. Dyski nie są w konfiguracji RAID. Dlaczego OS być overdriving procesor? I to tylko ponownym rozpoczęła wczoraj. To było przed tym grzywny. Jedyną rzeczą, myślę, że może mieć ona zmieniła moje konfiguracji głośników, I removed 2 głośniki. Czy spróbować ponownie teraz i zobaczyć czy to pada, i jeśli czas jest wysokie. Dzięki.
|
| |||
| |||
| Temperatury po wypadku są ~ 45 celcius dla procesora ~ 25 celcius systemu.
|
| |||
| |||
| Cześć 45 * C jest trochę wysoki (113 * K), ale nie outragious i nie powinno spowodować ponowne uruchomienie komputera. (My ASUS z Core 2 GHz Quad@3.04 wynosi 35 ° C (95 * F) pod obciążeniem, to jest około 80 * F w moim biurze, tak jest uruchomiony 15 * F wyższe niż temp. pokojowej, ja mieszkam w Az i nie jest opłacalne zachować ten jeden pokój poniżej 80 * F, w pozostałej części domu byłyby 74 * K lub niższej. Jaka jest normalna temperatura dla XP? Usunięcie sterowników dźwięku nie powinny powodować je. Można spróbować zrobić a "Wyszukiwanie nowego sprzętu" i zobaczyć czy coś nie zostało zainstalowane, gdy system operacyjny zainstalowany. A długie ujęcie, ale widziałem, że się stało wcześniej. Po utworzeniu podwójnego rozruchu nie można korzystać z podwójnego rozruchu native że Win 7 przewiduje czy używany jest rzeczą jak VistBootPro? Kiedy wstępnie zainstalowane VistaBootPro nie zapasowej Rejestru przed modifing programu Boot Manager. To spowodowało, sektor rozruchowy na dysku podstawowym aktywnych ponad pisemnej. Musiałem ponownie zainstalować Win XP i 7. Jeśli to nie zapomnij tej części, jeśli są następnie odinstaluj go i sprawdź, czy sprawia, że wszelkie differacnce. Jeszcze jedna rzecz można spojrzeć na to, że i Stronicowanie lub wymiany plików. Zwykle, jeśli system operacyjny niech to będzie to plik 3x w pamięci fizycznej, ale zaleca się 1.5x pamięci fizycznej. Może plik wymiany jest tak duża, że jest coraz uszkodzony próbuje zarządzać nimi. Inną rzeczą, że większość systemów Administratorzy zrobić dla serwerów, które mają ponad 2 Gig RAM że plik wymiany na max 2 koncert na dysku twardym lub objętości, to, jeśli mają 6 Gig pamięci w comptuer chcesz rozłożyć plik wymiany całej trzy dyski na 2 koncercie każdy (oczywiście musisz mieć trzy tomy lub dyski to zrobić). I nie uczyniły tego z moim Win 7 jeszcze Idę do instalacji 64-bitowych versoin i zobaczyć jak to działa na moim systemie. Może być konieczna ponowna instalacja systemu operacyjnego, jeżeli plik stronicowania nie jest przyczyną problemu. System crash z Win 7 to pierwszy widziałem, jest to nowy OS i jesteśmy kinda fotografowania w ciemności, aby znaleźć rozwiązania dla Ciebie.
__________________ Czy jesteś Do It Yerselfer? Stop by mieć i rozejrzyj się dookoła! W naprawić Newsletter "Istnieją stary jeźdźców, a są Pogrubienie jeźdźców, ale istnieją Stary Pogrubienie Riders!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy nie byłoby dużo łatwiejsze, jeśli tylko to, co powiedział nam na niebieskim ekranie powiedział?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niebieski ekran: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) Temps dla XP ~ 35 celcius Szukając nowego sprzętu, żaden znaleziono. Użyłem Windows 7 BootManager. Plik został wyznaczony do 4GB, I wzrosła, ale to nie wszystko naprawić. Chyba jest to ponowna?
|
| |||
| |||
| To MS mówi o swoim błędzie zatrzymania: http://support.microsoft.com/kb/281317 Ten problem może występować, ponieważ istnieje problem z harmonogramu Ntfs.sys plików, które mogą spowodować zasobów, które mają zostać uwolnione, nawet jeśli użytkownik nie nabywa go. Aby rozwiązać ten problem, należy zaopatrzyć się w najnowszy dodatek Service Pack dla systemu Windows 2000. Aby uzyskać dodatkowe informacje, kliknij następujący numer artykułu w celu wyświetlenia tego artykułu z bazy wiedzy Microsoft Knowledge Base --- Teraz nie jest dodatek Service Pack dla Win 7, jak jeszcze. Można ponownie zainstalować system operacyjny, można go pobrać w wersji 64-bitowej i spróbuj go. Testy wersji beta jest tak wiele radości! :)
__________________ Czy jesteś Do It Yerselfer? Stop by mieć i rozejrzyj się dookoła! W naprawić Newsletter "Istnieją stary jeźdźców, a są Pogrubienie jeźdźców, ale istnieją Stary Pogrubienie Riders!" |
|
| |||
| |||
| [Quote = rider200; 110785] Testy wersji beta jest tak wiele radości! Quote] ![]() Sarkazmem, czy rzeczywiście mieć uciechę komputera upaść, ustalając ją, a ona znowu upaść? Jestem pewien, że mogę znaleźć wirusa wypełnione witryn dla Ciebie, jeśli chcesz, linki ...
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jest to bardziej ogólne błędu. Sprawdzić to i sprawdzić, czy masz zainstalowany że AnyDVD rzeczą. Jeśli nie, upewnij się, że Twoje DVD ma sterowniki poprawnie zainstalowane, czy odinstalowanie tych programów sortuj ustala ona może je odłączyć i sprawdzić, czy to zniknie z wąskich go.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |