menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows 7 shazovat

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2009, 02:48
Darcu Skupina

Default Windows 7 shazovat

Nazdar,

To je pravdepodobne nie je najlepším mieste sa opýtať, ale nemôžem nájsť žiadne výsledky nikde. Moje Windows 7 budú havárie alebo 2 minúty po štarte počítača. Príde na modrej obrazovke. To viedlo k výpisu súboru, okrem Mám problémy s čítanie. Použil som tento aby mi pomohol, ale ladenie nástroja praví symboly nie sú uznané. Mám pocit, pretože to je okna 7.
Sa pokúsil pripojiť k súboru s výpisom, ale nebude ani akceptovať. Rar alebo. Zip

Dump file linky:
http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z

Pomoc ocenia, ale ak nikto nevie, myslím, že je to preinštalovať.
Old 12. mája 2009, 21:52
Darcu Skupina

Podíváme-li se na hardvér, že nemá nič z bežnej.

Nemôžem prísť so zoznamom rôznych dôvodov, prečo by sa systém zrúti, ale obráťte sa na tieto otázky, miesto:

Aký OS ste pred Win 7?
Keď došlo ku kolapsu jsi šel do BIOSu a pozrite sa na temp z procesoru a základné dosky (MSI Vaša mali túto možnosť).

Sú vaše Seagates RAID 1 (zrkadlenie?)

A posledná otázka - Ste pomocou dvojitý Zavádzacia nastavenia?

Ak sa počas jazdy OS procesor a spôsobuje tepelné vypnutie potom BIOS vám povie, ako horúci je k dispozícii. (Mám Win 7 nainštalovaný, ale nie je nainštalovaný ASUS verejných a zatiaľ vypadalo na temp kým beží) To je malá šanca, ale možností.

V inom fóre chlap povedal, že Win 7 zlomila jeho zrkadlo set, potom havaroval a nemal by bežať na viac ako minútu alebo dve. Ak ste zrkadlo vašej mechaniky jsi to udělal s iným OS alebo Win 7?

Omlouvám se za otázky, ale s výpisom súborov nie je veľká pomoc pre mňa.

Môj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základná doska:
ASUS P5K D / WiFi
Pamäť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chladenie:
Thermalake, vlak 3 Ton
Sieť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový.
Operačný systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Old 12. mája 2009, 23:42
Darcu Skupina

Bol som pomocou XP pred 7, a napriek tomu som v duální boot.
Na disky nie sú v nastavení RAIDu.

Prečo by mal byť OS overdriving procesor?
A to teprve včera reštartovať. Je fajn, že pred. Jediná vec, ktorá myslím, že sa mohol zmeniť to bol môj hovorcu setup, I odstránené 2 reproduktory.

Stretnú dnes a zistite, či došlo ku kolapsu, a ak sa temps sú vysoké.

Vďaka.
Old 12. mája 2009, 23:59
Darcu Skupina

Teploty po havárii sú ~ 45 celcius pre spracovateľa
~ 25 celcius systému.
Old 13. mája 2009, 20:08
Darcu Skupina

Nazdar

45 * C je trochu vysoká (113 * F), ale nie outragious a nemala by spôsobiť restart. (ASUS My s Core 2 Quad@3.04 GHz beží na 35 * C (95 * F) pri zaťažení, je asi 80 * F do mojej kancelárie, tak to beží 15 * F vyššia ako teplota miestnosti, žijem v Az a že nie je nákladovo efektívny, aby tento priestor pod 80 * F, zvyšok domu bude na 74 * F alebo nižšia.

Aká je normálna teplota pre XP?

Odstránenie zvukové ovládače by nemal spôsobiť, že buď.

Mohli by ste skúsiť robiť a 'Vyhľadať nový hardvér' a pozrite sa, či niečo nebolo nainštalované, keď OS nainštalovaný. A náhodou, ale som videl, že sa stalo predtým.

Keď nastaviť možnosť spustenia viacerých systémov jsi použiť natívne Duální Zavádzacia že Win 7 stanovuje, alebo ste použili niektoré veci, ako VistBootPro?

Keď som pôvodne nainštalovaná VistaBootPro som zálohu databázy Registry pred modifing Boot Manager. To spôsobilo boot sektora primárny aktívny pohon cez písomnú. Musel som preinštalovať Win XP a 7. Ak nie potom zabudnúť tejto časti, keď sa potom skúste odinštalovať a uvidíme, jestli to, že nedáva differacnce.

Ešte jedna vec, ktorú môžete pozrieť na a že je Paging alebo odkladací súbor. Normálne, ak si necháme OS postavil ho to bude súbor 3x fyzickej pamäti, ale odporúča sa 1.5x fyzickej pamäte. Možno, že odkladací súbor, je tak veľký, že sa stále snažia skorumpovanej spravovať. Iná vec, že väčšina systémov Admins robiť pre servery, ktoré majú viac ako 2 Gig RAM čo odkladací súbor na max 2 koncert na pevný disk alebo zväzok, ktorý je, ak máte 6 Gig pamäte v comptuer chcete umiestniť odkladací súbor naprieč tri disky na každý koncert 2 (samozrejme musíte mať tri zväzky alebo disky na to). I Nenašli done to s mojím Win 7, pretože zatiaľ som sa k inštalácii 64 bit versoin a vidieť, ako to beží na mojom systéme.

Možno sa budete musieť preinštalovať OS, ak je stránkovací súbor nie je príčinou problému.

Váš systém sa zrúti, Win 7 je prvá som videl, to je nový OS a sme trochu střelba v tme nájsť riešenie pre vás.
Old 13. mája 2009, 23:34
Darcu Skupina

Nebolo by oveľa jednoduchšie, ak ste nám povedal, čo sa modrá obrazovka povedal?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 13. mája 2009, 23:58
Darcu Skupina

Modrej obrazovke:
STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003)

Temps pre XP sú ~ 35 celcius
Pri hľadaní nového hardvéru, žiadne neboli nájdené.
Použil som Windows 7 bootmanager.
Stránkovacieho súboru bola stanovená na 4 GB, já zvýšené, ale nie všetko opraviť.
Myslím, že je to přeinstalovat?
Old 14. mája 2009, 11:17
Darcu Skupina

To je to, čo hovorí o svojej MS stop chybu:

http://support.microsoft.com/kb/281317

Tento problém môže nastať, pretože je tu časový problém s Ntfs.sys súborov, ktoré môžu vyvolať zdrojov má byť vydaný, aj keď ste si ju získať.

Ak chcete vyriešiť tento problém, získať najnovšiu aktualizáciu Service Pack pre Windows 2000. Pre ďalšie informácie, kliknite na nasledujúce číslo článku, ktoré zobrazí príslušný článok v databáze Microsoft Knowledge Base ---

Teraz tam nie je service pack pre Win 7 ako doteraz.

Dalo by sa preinštalovať OS, môžete si ísť pre 64 bit verziu a skúste to miesto.

Beta testovania sa tak zábavné!

:)
Old 14. mája 2009, 13:52
Darcu Skupina

[Quote = rider200; 110785]
Beta testovania sa tak zábavné!
Quote]

Sarkazmus, alebo si skutočne vzrušit sa váš počítač burácení, ktorým je a shazovat znova?

Som si istý, by som mohol nájsť nejaký vírus naplnené stránky pre vás, ak chcete, odkazy ...
Old 14. mája 2009, 18:41
Darcu Skupina

To je však oveľa všeobecnejšie chybu.

Kontrola tento a zistiť, či ste si, že vec AnyDVD nainštalovaný. Ak nie, uistite sa, že vaša DVD mechaniky majú vodiči správne nainštalovaná, skontrolujte, či odinštalácii usporiadať týchto programov rieši ju mohli odpojiť a zistiť, či to ide ďalej zmenšovať to.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Computer Crashing HELP! Bong Všeobecné Hardware Chat 10 8.listopadu 2009 18:09
Windows Udržuje shazovat, a sa mi BSOD! Macmac508 Operačné systémy Windows 10 12. októbra 2008 08:05
Prieskumník Windows shazovat každých 5 sekúnd drummwill Operačné systémy Windows 6 29. September 2008 13:00
Preinštalovať Windows - Laptop shazovat sls2k8 Všeobecné Hardware Chat 2 31. august 2008 11:06
Virtuálny DJ shazovat scottnoon Všeobecné Software Chat 1 3. decembra 2007 14:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.