мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Пад система Уиндоус 7

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 сви 2009, 02:48
Донаторска Група

Default Пад система Уиндоус 7

Здраво,

Ово вероватно није најбоље место за питати, али не могу наћи нигде никакве резултате. Мој Уиндоус 7 ће срушити или 2 минута након боотинг. Долази у плавом екрану. То израдила ђубриште фасцикл, осим што сам га невоље читања. ЈА искориштен ово да ми помогне, но дебуггинг алатка говори симболи се не признаје. Имам осећај јер је Уиндоус 7.
Покушали да приложите датотеке са меморије, али то неће ни прихватити. Рар или. Рајсфешлусом

Ђубриште датотеку линкы:
хттп://ууу.медиафире.цом/доунлоад.пхп?0екстоуфмј3з

Било каква помоћ добродошла, али ако нико не зна, мислим да је то наново.
Old 12 сви 2009, 21:52
Донаторска Група

Гледајући ваш хардвер нема ништа од обичних.

Не могу да се са списка различитих разлога зашто би се систем срушити, али ће вас питати та питања уместо:

Који ОС Јесте ли пре Уин 7?
Када је црасхес си отићи у БИОС и поглед на темп од процесора и матичне плоче (Ваш МСИ треба да има ову опцију).

Јесу ли ваше Сеагатес РАИД 1 (Зрцаљена?)

И задње питање - Да ли користите Дуал боот сетуп?

Ако је током вожње ОС процесор и изазива Термална затворена онда БИОС рећи ће вам како је све то вруће. (Имам Уин 7 инсталирани, али нисте инсталирали Асус утилитес а нисте Погледамо ли темп док је покренут) То је дуга пуцао него могућност.

У другом форуму један тип је рекао да његова Уин 7 разбила огледало поставити, онда не би пала и изводити више од једне минуте или два. Ако сте огледало ваше дискове Јесте ли то учинити са различитим ОС или Уин 7?

Нажалост о питањима али ђубриште фасцикл није пуно помоћи за мене.

Мы Сыстем: Оуцх

Процесор (и):
Цоре 2 Куад@3.05 ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К Д / УиФи
РАМ меморија:
4 харпун
Графичка картица (е):
НВИДИА 8500 ГТ
Соунд Цард:
Две, уметнут, СоундБластер ПИЦ 512
Тврди диск (и):
ССД 64 кочија, 370 харпун, 400 харпун
Оптички погон (е):
2 ДВД - + РУ
Цасе / псу:
Антец 500У
Хлађење:
Тхермалаке, жељезнични 3 Тон
Нетуорк / Интернет:
Фиреуаллед хардвер и софтвер
Монитор (е):
Принстон 19 "ЛЦД - Требате нову.
Оперативни систем (е):
КСП, 7 Уин 32, Уин 7 64
Old 12 сви 2009, 23:42
Донаторска Група

ЈА је помоћу КСП пре 7, и још увек сам на дуал боот.
Тхе дискови нису у РАИД сетуп.

Зашто би се ОС овердривинг процесор?
И то само поновног почела јуче. Било је у реду пре тога. Једино што мислим да је мај имати је променио мој Спеакер сетуп сам уклонио 2 звучника.

Хоће ли покушати поново и видети ако то црасхес, а ако су високи Темпс.

Хвала.
Old 12 сви 2009, 23:59
Донаторска Група

Температуре су након црасх ~ 45 целциус за процесор
~ 25 целциус за систем.
Old 13 сви 2009, 20:08
Донаторска Група

Бок

45 * Ц је мало висока (113 * Ф), али не оутрагиоус и не би требало да изазове поновно подизање система. (Мы Асус са Цоре 2 Куад@3.04 ГХз прометују на 35 * Ц (95 * Ф) под оптерећењем, то је око 80 * Ф у мом уреду, тако да се приказују 15 * Ф већи од соба темп, И ливе ин Аз и није јефтин како би једној просторији испод 80 * Ф, остатак куће ће бити у 74 * Ф или нижи.

Која је нормална температура за КСП?

Уклањање звучне возачи не би требало да изазове то оба.

Могло би пробати догађај "Сеарцх фор Неу Хардуаре" и види ако нешто није било кад је инсталиран ОС инсталиран. Дуго је пуцао, али видео сам да се догодило пре.

Када подесите Дуал Боот сте користили нативе Дуал боот Уин 7 које пружа или сте користити неке ствари попут ВистБоотПро?

Кад сам првобитно инсталирана ВистаБоотПро нисам бацкуп регистра пре модифинг боот Манагер. То је узроковало боот сектор примарни активни погон на преко написана. Морао сам наново КСП и Уин 7. Ако не заборавите овај део, ако се тада уклоните инсталацију комплета алатки га и видети ако се то чини било коју дифферацнце.

Још једна ствар коју можете погледати и то је страни Суап или датотеку. Нормално, ако нека ОС сет ит уп то ће направити датотеку 3кс физичке меморије, али је препоручљиво да се 1.5кс физичке меморије. Можда је суап филе је толико велика да је све корумпиран покушава управљати га. Још једна ствар која највише учинити за системе администратори серверима који имају преко 2 харпун од овна направити суап датотеку макс 2 харпун по чврстом диску или јединици, то јест, ако имате 6 харпун меморије у коју би цомптуер разастру алтернативна датотека преко три погони на 2 чезе сваки (наравно морате имати три свезака или погони за то). Нисам то учинио с мојом још Уин 7 јер ја одлазим инсталирати 64 битни версоин и видети како се то ради на мој систем.

Ви мај морати наново ОС ако страни датотека није узрок проблема.

Ваш систем судар са Уин 7 је први видео сам, ово је нови ОС, а ми смо кинд пуцњаве у мраку пронаћи решење за вас.
Old 13 сви 2009, 23:34
Донаторска Група

Не би то бити много лакше ако се само јави нам шта је плави екран је рекао?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 13 сви 2009, 23:58
Донаторска Група

Блуе сцреен:
СТОП: 0кс000000Е3 (0ксФФФФФА8004Д20АЦ0, 0ксФФФФФА8005Д79440, 0ксФФФФФА8004Е12140, 0кс0000000000000003)

Темпс за КСП су ~ 35 целциус
Када траже нови хардвер, ништа није било нађено.
Користио сам Уиндоус 7 боотманагер.
Страни датотеку био постављен на 4ГБ, повећао сам га, али га нису решили ништа.
Мислим да је то наново?
Old 14 сви 2009, 11:17
Донаторска Група

То је оно што говори о вашем МС стоп еррор:

хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/281317

Тај се проблем може појавити јер је време проблем са Нтфс.сыс датотека, што мај узрок ресурса бити издата, чак и ако нису стекли то.

Да бисте решили овај проблем, набавите најновији сервисни пакет за Уиндоус 2000. За додатне информације кликните на следећи број члана да бисте видели у члану из Мицрософт базе знања ---

Сада не постоји сервисни пакет за Уин 7 као од још.

Могло би наново ОС, ви мај желите ићи добити 64 битну верзију и пробати уместо.

Бета тестирање је толико забавно!

:)
Old 14 сви 2009, 13:52
Донаторска Група

[Цитат = ридер200; 110785]
Бета тестирање је толико забавно!
Куоте]

Сарказам, или сте заправо имати задовољство рачунара пад система, фиксирање га, и то пад система опет?

Сигуран сам да бих могао наћи неки вирус попуњена места за вас ако желите да линкови ...
Old 14 сви 2009, 18:41
Донаторска Група

То је пуно више опште грешке.

Провера ово ван и видети ако имате који АныДВД ствар инсталирана. Ако не, проверите да ли ваш ДВД дискови имају исправно инсталиране управљачке програме, погледајте ако деинсталирању ових врста програма поправља га, можда Искљу? Ите их и видети ако то иде даље до уских га.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар Црасхинг ПОМОЋ! Бонг Генерал Хардуаре Цхат 10 8. новембар 2009 18:09
Пад система Уиндоус води, и Им 'добивање БСОД! Мацмац508 Уиндоус Оператинг Сыстемс 10 12 октобар 2008 08:05
Уиндоус Експлорер пад система сваких 5 секунди друммуилл Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 29. сеп 2008 13:00
Поновна инсталација система Уиндоус - Лаптоп пад система слс2к8 Генерал Хардуаре Цхат 2 31 аугуст 2008 11:06
Виртуал ДЈ пад система сцоттноон Уопштено Софтуаре Цхат 1 3 децембар 2007 14:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц