az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows 7 çökmesini

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 02:48 12
Bağış Grubu

Default Windows 7 çökmesini

Merhaba,

Bu belki de sormak için en iyi yer değil, ancak herhangi bir sonuç bulamazsa yere. Windows 7 sistemi açıldıktan sonra bir dakika ya da 2 kilitlenebilir. Mavi bir ekran geliyor. Dışında ben okuma sorun yaşıyorum Bu, bir döküm dosyası üretilmektedir. I used bu ama bana yardımcı olması için hata ayıklama aracı semboller tanımaz olduğunu söyledi. Bir duygu, çünkü Windows 7's var.
Döküm dosya eklemek çalıştım, ama bile kabul etmez. Rar veya. Zip

Linky dosya Dökümü:
http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z

Herhangi bir yardım, ancak takdir eğer kimse bilmiyor, ben bir yeniden's tahmin.
Old May 2009, 21:52 12
Bağış Grubu

Donanım adresine normal bir şey yoktur arıyorsunuz.

Neden sistem ancak kaza da bu soruları sormak yerine farklı nedenlerle bir listesini elde edebilirsiniz:

Hangi işletim sistemi Win 7 önce sahip mi?
Ne zaman çöker olarak BIOS gidin ve işlemci ve anakart ve ısı bakabilirsiniz (Sizin MSI) bu seçeneği olmalıdır yaptım.

Sizin Seagates Raid 1 (yansıtılmış misiniz?)

Ve son soru - Bir Çift Önyükleme ayarı kullanıyor musunuz?

Eğer işletim sistemi işlemci sürüş ve sonra BIOS nasıl olmaktadır sıcak size kapatmaya termal neden bitti. (I Win 7 ancak yüklü ASUS utilites yüklemediniz ve süre Çalışıyorsa Temp baktım değil) Bu uzun bir atış bir şansınız olduğunu.

Başka bir forumda bir adam bu Win 7, sonra düştü ve aday değildir onun ayna ayarlamak kırdı dedi bir dakika ya da iki fazla. Eğer sürücüler ayna yaptım farklı bir işletim sistemi veya Win 7 ile ne yaptı?

Döküm dosyasını çok bana yardımcı değil soruları ama için üzgünüm.

Benim Sistemi: Ah

İşlemci (ler):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Anakart:
ASUS P5K D / WiFi
RAM hafıza:
4 flika
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 8500 GT
Ses Kartı:
İki, gömülü, SoundBlaster PIC 512
Sabit Disk (ler):
SSD 64 flika, 370 flika, 400 flika
Optik Sürücü (ler):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
ANTEC 500W
Soğutma:
Thermalake Train 3 Ton
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Firewalled donanım ve yazılım
Monitör (ler):
Princeton 19 "LCD - Need yeni bir.
İşletim Sistemi (ler):
XP Win 7 32 Win 7 64
Old May 2009, 23:42 12
Bağış Grubu

Ben 7 öncesine ve XP kullanan bir çift çizme var.
Sürücüler Raid olarak kurulum değildir.

Neden OS işlemci overdriving olurdu?
Ve sadece dün yeniden başlatmaya başladı. İyi ki önce. Bu benim hoparlör kurulumu oldu değişmiş olabilir düşünüyorum tek şey, ben 2 hoparlör kaldırıldı.

Yeniden denemek ve eğer çökerse görmek ve eğer temps yüksek.

Teşekkürler.
Old May 2009, 23:59 12
Bağış Grubu

Sıcaklıklar kaza sonrası vardır ~ işlemci için 45 celcius
~ Sistem için 25 celcius.
Old 13 Mayıs 2009, 20:08
Bağış Grubu

Merhaba

45 * C yüksek küçük (113 * F) ama outragious ve bir yeniden başlatma neden olmamalıdır. (Bir Core 2 Quad@3.04 GHz birlikte ASUS 35 * C yük altında (95 * E) at çalıştığında, 80 ofisimde * K, böylece * E oda sıcaklığında daha yüksek, ben Az yaşayan 15 çalışan bir ve etkili 80 * E, evin geri kalanı aşağıda bir oda için 74 at * K veya daha düşük olabilir maliyet değildir.

Ne XP için normal ısı nedir?

Ses sürücüleri kaldırma ya neden olmamalıdır.

Bir 'herhangi bir zaman işletim sistemi yüklü yüklü değildi Yeni Donanım ve görmek için arama yaparak deneyebilirsiniz. Uzun bir vuruş ama önce gerçekleşmesi gördük.

Ne zaman size Win 7 sağladığı veya VistBootPro gibi şey kullandığım yerel Çift Önyükleme kullandığım İki Önyükleme kurmak?

Ben başlangıçta VistaBootPro Ben kayıt Önyükleme Yöneticisi modifing önce yedek didn't yüklü. Bu, üzerinde yazılı için birincil aktif sürücünün önyükleme sektörü neden oldu. Ben XP ve Win 7 yeniden yüklemek zorunda kaldım. Eğer bu kısmını da unutmayalım, eğer daha sonra bunu kaldırmayı deneyin ve bakın, eğer herhangi bir differacnce yapar.

Bakmanız için bir şey daha var ve bu Çağrı veya Swap dosyası. Normalde eğer hızlı dosya 3x fiziksel bellek yapar OS ayarlamış, ama izin verirseniz o 1.5x fiziksel bellek olarak önerilir. Belki de takas dosyası böylece onu yönetmek için çalışıyor bozuk olmaktadır büyük. En Sistemleri Yöneticiler bu RAM 2 iş üzerinde takas, eğer swap dosyası çapında yayılmış olan comptuer bellek 6 iş var yani sabit disk veya ses başına 2 iş ve maksimum dosya yapmak sahip sunucular için yapmak başka bir şey 2 iş üç sürücüler her (tabii üç cilt veya sürücüler yapmak için bu). Ben Win 7 henüz çünkü 64 bitlik versoin kurmak ve benim sistemde nasıl çalışır görmek gidiyorum bu yapmadıysanız.

Bu işletim sistemi bir disk belleği dosyası soruna neden olmadığını yeniden yüklemeniz gerekebilir.

Win 7 ile sistemin çökmesine I gördük önce, bu yeni bir işletim sistemidir ve biz çok karanlıkta sizin için bir çözüm bulmak için çekim.
Old 13 Mayıs 2009, 23:34
Bağış Grubu

Bu çok kolay Eğer mavi ekran söylediğini anlattı olmaz mı?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 13 Mayıs 2009, 23:58
Bağış Grubu

Mavi ekran:
DUR: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003)

Temps XP için ~ 35 celcius
Yeni donanım ararken, hiçbiri bulunamadı.
Ben Windows 7 bootmanager kullanılır.
Disk belleği dosyası 4GB için ayarlanmışsa, bu artış, ama bir şey düzeltmek vermedi.
Ben bir yeniden's tahmin?
Old May 2009, 11:17 14.
Bağış Grubu

Bu MS durdurmak için hata ne olduğunu söylüyor:

http://support.microsoft.com/kb/281317

Çünkü orada Ntfs.sys dosyası ile bir kaynak neden olabileceği bir zamanlama sorunu olsa bile, onu elde didn't yayımlanması için bu sorun ortaya çıkabilir.

Bu sorunu gidermek için, Windows 2000 için en son hizmet paketini edinin. Ek bilgi için, aşağıdaki makale numarasını, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek için ---

Şimdi henüz olarak Win 7 için bir hizmet paketi değildir.

Yani, 64 bit sürümü al ve yerine denemek isteyebilirsiniz OS yeniden yüklemek olabilir.

Beta test çok eğlenceli!

:)
Old May 2009, 13:52 14.
Bağış Grubu

= Rider200 [QUOTE; 110785]
Beta test çok eğlenceli!
QUOTE]

Istihza veya gerçekten PC'nizin çökmesini bir tekme almak, bu tespit ve tekrar çöküyor?

Ben eğer link istiyorsanız bazı virüs sizin için siteler dolu bulabilirdiniz eminim ...

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old May 2009, 18:41 14.
Bağış Grubu

Bu çok daha genel bir hatadır.

Kontrol etmek bu Eğer AnyDVD şey yüklü ve bakın. Eğer, onları kesmek olabilir ve uzak bir yere dar gider görmek düzeltmeleri programlar bu tür kaldırma, DVD sürücüler sürücüleri doğru şekilde yüklediğinizden emin yapmak Eğer görmezler.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından