менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows 7 збоїв

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Привіт,

Ймовірно, це не найкраще місце, щоб запитати, але я не можу знайти ніяких результатів у будь-якому місці. Моя Windows 7 впаде або 2 хвилини після завантаження. Приходить в синій екран. Вона підготувала файлу дампа пам'яті, крім мене виникають проблеми з читанням його. Я використав цей щоб допомогти мені, але й налагодження говорить символи не зізнаються. У мене таке відчуття, тому що це Windows 7.
Спроба приєднати файл дампа, але вона навіть не погодитися. RAR або. Zip

Файл дампа Linky:
http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z

Будь-яка допомога з вдячністю, але якщо ніхто не знає, я припускаю, що це перевстановити.
Old 12 травня 2009, 21:52
Донор групи

Дивлячись на ваше обладнання не має нічого незвичайного.

Я можу придумати список різних причин, чому ця система буде зіткнення, але будуть задавати ці питання, замість:

Якою ОС ви мали до Win 7?
Коли він виходить з ладу ти ходив до BIOS і подивитися на темп процесора і материнської плати (MSI Ваш повинні мати цю опцію).

Ваші Seagates RAID 1 (дзеркальна?)

І останнє питання - Чи ви налаштувати подвійну завантаження?

Якщо ОС їздового процесор і викликаючи теплової закрив його BIOS розповість вам, як гарячий він отримує. (У мене Win 7 встановлено, але не встановлена утиліта ASUS і не подивився на темп під час його роботи) Це довгий, але постріл possiblity.

В іншому форумі хлопець сказав, що перемога 7 зламав дзеркало набір, а потім впав і не буде балотуватися на більш ніж дві хвилини. Якщо ви зробили дзеркало ваших дисків ви зробили це з різними ОС Win або 7?

Прошу вибачення за питання, але файл дампа не дуже допомагає мені.

Моя система: Уч

Процесор (и):
Core 2 ГГц Quad@3.05
Материнська плата:
ASUS P5K D / WiFi
ОЗУ:
4 Gig
Графічна карта (и):
Nvidia 8500 GT
Звукова карта:
Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512
Жорсткий диск (и):
SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig
Оптичний привід (и):
2 DVD - + RW
Діло / PSU:
Antec 500W
Охолодження:
Thermalake, 3-тонний потяг
Мережі / Інтернет:
Файрволом апаратне та програмне забезпечення
Монітор (и):
Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий.
Операційна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Old 12 травня 2009, 23:42
Донор групи

Я використав XP до 7, і все ще знаходжуся в подвійній завантаження.
Диски не настройку в рейд.

Чому б бути ОС перевантаження процесора?
І це тільки початок відновлення вчора. Це було чудово до цього. Єдине, що я думаю, може бути змінена Це була моя установки гучномовців, я вилучив 2 колонки.

Чи буде тепер спробуйте ще раз і подивитися, якщо він виходить з ладу, і якщо Temps високі.

Спасибо.
Old 12 травня 2009, 23:59
Донор групи

Температура після краху ~ 45 за Цельсієм процесор
~ 25 за Цельсієм системи.
Old 13 травня 2009, 20:08
Донор групи

Привіт

45 * C трохи високою (113 * F), але не outragious і не повинно призвести до перезавантаження. (Моя ASUS з Core 2 Quad@3.04 ГГц працює на частоті 35 * C (95 * F) під навантаженням, вона складає близько 80 * F в моєму кабінеті, тому він працює 15 * F вище кімнатної темпі, я живу Аз і це не є економічно ефективним, щоб зберегти цю кімнату нижче 80 * F, весь будинок буде в 74 * F або нижче.

Який нормальний темп для XP?

Видалення звукових драйверів, не повинно викликати його небудь.

Ви можете спробувати "Пошук нового устаткування 'і подивитися, якщо щось не був встановлений, коли операційна система встановлена. Long Shot, але я бачив, що відбулося раніше.

Під час налаштування подвійний завантаження ви користувалися рідною Dual Boot, що перемога 7 надає або ж ви використовувати деякі речі, як VistBootPro?

Коли я спочатку встановлений VistaBootPRO я не резервну копію реєстру перед modifing Boot Manager. Це викликало в завантажувальний сектор первинного активної їзди від більш написано. Мені довелося перевстановити XP та Win 7. Якщо ні, то забудьте цю частину, якщо ви спробуйте видалити його і подивитися, якщо це робить будь-який differacnce.

Ще одна річ, яку ви можете побачити і що це підкачки або файл підкачки. Звичайно, якщо ви дозволите ОС налаштувати його, що вона зробить файлу 3x фізичної пам'яті, але це рекомендується 1.5x фізичної пам'яті. Можливо, файл підкачки, настільки велике, що воно стає корумпованою намагається керувати ним. Інша справа, що більшість систем Адміністратори зробити для серверів, які мають більше 2 гігабайт оперативної пам'яті зробити файл підкачки макс 2 концерти на жорсткому диску або томі, тобто якщо у вас є 6 гігабайт пам'яті в comptuer ви б поширювати через файл підкачки три диски на 2 концерти щодня (звичайно, ви повинні мати три томи або диски для цього). Я не зробив це з моєю Win 7 ще тому, що я збираюся встановити 64-бітний versoin і подивимося, як це працює в моїй системі.

Ви, можливо, доведеться перевстановити операційну Якщо файл підкачки не є причиною проблеми.

Ваша система зіткнення з Win 7 є першим я бачив, це нова операційна система, і ми цікаве зйомці в темряві, щоб знайти рішення для Вас.
Old 13 травня 2009, 23:34
Донор групи

Не було б набагато легше, якщо ви тільки що сказали нам, що "блакитний екран сказав?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 620 Вт Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 13 травня 2009, 23:58
Донор групи

Синій екран:
STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003)

Temps для XP становлять ~ 35 Цельсієм
При пошуку нових апаратних засобів, було нічого не знайшли.
Я використав Windows 7 BootManager.
Файл підкачки був встановлений в 4 Гб, я збільшив його, але він нічого не виправити.
Думаю, це перевстановити?
Old 14 травня 2009, 11:17
Донор групи

Це те, що МС говорить про свою фатальну помилку:

http://support.microsoft.com/kb/281317

Ця проблема може виникнути, тому що є терміни проблема з файлом Ntfs.sys, які можуть призвести до ресурсу буде звільнений, навіть якщо Ви не купувати його.

Щоб вирішити цю проблему, встановіть останній пакет оновлень для Windows 2000. Щоб отримати додаткові відомості, клацніть номер статті для перегляду статті в базі знань Microsoft ---

Тепер вам немає пакету оновлень для Win 7 від поки що.

Можна перевстановити операційну систему, ви можете піти отримати 64 розрядну версію і спробуйте замість.

Бета-тестування стільки задоволення!

:)
Old 14 травня 2009, 13:52
Донор групи

[QUOTE = rider200; 110785]
Бета-тестування стільки задоволення!
QUOTE]

Сарказм, або ви отримаєте задоволення в комп'ютері збій, фіксації, і воно знову збій?

Я впевнена, що я міг би знайшли вірус заповнені сайти для вас, якщо ви хочете посилання ...
Old 14 травня 2009, 18:41
Донор групи

Це набагато більш загальні помилки.

Перевіряти цей см., і якщо у вас є, що AnyDVD річ встановлені. Якщо ні, то переконайтеся, що ваш DVD диски мають драйвери встановлені правильно, бачити, якщо видалити ці роду програм фіксує це, можливо, відключіть їх і подивіться, якщо він йде у вузькій його вниз.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.