menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows 7 'Hardware vyhrazena Memory'

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 22:16
Dárce Skupina

Default Windows 7 'Hardware vyhrazena Memory'

Nazdar,

Dnes jsem si všiml, že Windows 7 říká, že může používat pouze 3GB mimo 4GB Já jsem za použití 64bit verze. Dxdiag, říká, že moje grafická karta 2 gb paměti, ale je to jen jeden. Myslím, že problém existuje. Jsem našel něco googled a na paměťové remapping v BIOSu, ale nemohu se zdá, že to v mém BIOSu. Každý, kdo vědí, co je špatně?

Díky.

Přiložené miniatury
Windows 7 'Hardware Reserved Memory'-problem.jpg  
Old 5. června 2009, 23:06
Dárce Skupina

Default Windows 7 'Hardware vyhrazena Memory'

Problém vyřešen. Zřejmě byl problém stanovení počtu procesorů a pamětí pro zavedení v msconfig způsobil to. Ale dxdiag stále ukazuje, 2GB paměť pro grafickou kartu, což je podivné.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy se zaváděním Windows Po dur Hardware Změnit shuabert Operační systémy Windows 18 3.října 2009 14:37
Windows 2003 Server Std migrace - nový hardware mike555 Web Design, hosting & SEO 0 21. května 2009 07:52
Jsou staré složky Windows Užívání Nahoru Všechny Paměť na HD? dfr200764 Operační systémy Windows 3 7. března 2009 17:24
Kolik Virtuální paměti pro Windows Vista 64Bit? Bubba Operační systémy Windows 3 12. února 2009 07:15
Windows Vista kompatibilní Neslučitelná Hardware Guide jimmayor007 Operační systémy Windows 2 4. prosinec 2007 11:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.