![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Dnes jsem si všiml, že Windows 7 říká, že může používat pouze 3GB mimo 4GB Já jsem za použití 64bit verze. Dxdiag, říká, že moje grafická karta 2 gb paměti, ale je to jen jeden. Myslím, že problém existuje. Jsem našel něco googled a na paměťové remapping v BIOSu, ale nemohu se zdá, že to v mém BIOSu. Každý, kdo vědí, co je špatně? Díky.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Problém vyřešen. Zřejmě byl problém stanovení počtu procesorů a pamětí pro zavedení v msconfig způsobil to. Ale dxdiag stále ukazuje, 2GB paměť pro grafickou kartu, což je podivné.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy se zaváděním Windows Po dur Hardware Změnit | shuabert | Operační systémy Windows | 18 | 3.října 2009 14:37 |
| Windows 2003 Server Std migrace - nový hardware | mike555 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 21. května 2009 07:52 |
| Jsou staré složky Windows Užívání Nahoru Všechny Paměť na HD? | dfr200764 | Operační systémy Windows | 3 | 7. března 2009 17:24 |
| Kolik Virtuální paměti pro Windows Vista 64Bit? | Bubba | Operační systémy Windows | 3 | 12. února 2009 07:15 |
| Windows Vista kompatibilní Neslučitelná Hardware Guide | jimmayor007 | Operační systémy Windows | 2 | 4. prosinec 2007 11:57 |
| Thread Nástroje | |
| |