![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Παρατήρησα σήμερα ότι τα Windows 7 λέει Ι μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3GB από 4GB. Είμαι χρησιμοποιώντας το 64bit έκδοση. Dxdiag μου λέει ότι η κάρτα γραφικών είναι 2GB μνήμης, αλλά είναι μόνο μία. Νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται εκεί. Έχω googled βρέθηκε κάτι και για τη μνήμη remapping στο BIOS, αλλά δεν μπορώ να βρώ στο BIOS μου. Όλοι γνωρίζουν τι είναι λάθος; Ευχαριστώ.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Πρόβλημα λυθεί. Προφανώς το πρόβλημα ήταν καθορισμό αριθμό των μεταποιητών και μνήμης για την εκκίνηση σε msconfig προκάλεσε αυτό. Όμως, εξακολουθεί να δείχνει Dxdiag 2GB μνήμης για την κάρτα γραφικών, το οποίο είναι περίεργο.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα Εκκίνηση των Windows μετά από κάθε σημαντική αλλαγή υλικού | shuabert | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 3 Οκτωβρίου 2009 14:37 |
| Windows 2003 Server Std μετανάστευση - το νέο υλικό | mike555 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 21η Μαΐου 2009 07:52 |
| Είναι παλιά Windows Φάκελοι Ανάληψη Όλα τα Μνήμης για την HD;; | dfr200764 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 7η Μαρ 2009 17:24 |
| Πόσο εικονικής μνήμης για τα Windows Vista 64bit; | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Φεβ 2009 07:15 |
| Windows Vista Compatible Ασυμβίβαστες Hardware Guide | jimmayor007 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 4 Δεκ 2007 11:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |