manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows 7 'Hardware Memory Reserved'

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 22:16
Donatorska Grupa

Default Windows 7 'Hardware Memory Reserved'

Bok,

Danas sam primjetio da je Windows 7, kaže da mogu koristiti samo 3gb od 4GB. Ja sam koristeći 64bit verziju. Dxdiag kaže da je moja grafička kartica je 2GB memorije, ali to je samo jedan. Mislim da problem leži tamo. I've googled i nađe nešto na memorijsku remapping u BIOS-u, ali ne mogu se činiti da je u moj BIOS. Bilo tko znati što je pogrešno?

Hvala.

Attached Thumbnails
Windows 7 'Hardware Reserved Memory'-problem.jpg  
Old 5. lipnja 2009, 23:06
Donatorska Grupa

Default Windows 7 'Hardware Memory Reserved'

Problem rijesen. Očigledno je problem je podešavanje broja procesora i memorije za booting in msconfig izazvao ovaj. Ali još uvijek Dxdiag prikazuje 2GB memorije za grafičke kartice, što je neobično.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi Booting Windows Hardware Nakon Major Change shuabert Windows Operating Systems 18 3. listopad 2009 14:37
Windows 2003 STD poslužitelju migracija - novi hardver mike555 Web Dizajn, Hosting & SEO 0 21. svibanj 2009 07:52
Are Old Windows Direktorije Uzimajući sve Memory na HD? dfr200764 Windows Operating Systems 3 7. ožujak 2009 17:24
Koliko Virtualna memorija za sustav Windows Vista 64bit? Bubba Windows Operating Systems 3 12. veljača 2009 07:15
Windows Vista Compatible Nekompatibilni Hardware Guide jimmayor007 Windows Operating Systems 2 4. prosinac 2007 11:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.