![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Danas sam primjetio da je Windows 7, kaže da mogu koristiti samo 3gb od 4GB. Ja sam koristeći 64bit verziju. Dxdiag kaže da je moja grafička kartica je 2GB memorije, ali to je samo jedan. Mislim da problem leži tamo. I've googled i nađe nešto na memorijsku remapping u BIOS-u, ali ne mogu se činiti da je u moj BIOS. Bilo tko znati što je pogrešno? Hvala.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Problem rijesen. Očigledno je problem je podešavanje broja procesora i memorije za booting in msconfig izazvao ovaj. Ali još uvijek Dxdiag prikazuje 2GB memorije za grafičke kartice, što je neobično.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi Booting Windows Hardware Nakon Major Change | shuabert | Windows Operating Systems | 18 | 3. listopad 2009 14:37 |
| Windows 2003 STD poslužitelju migracija - novi hardver | mike555 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 21. svibanj 2009 07:52 |
| Are Old Windows Direktorije Uzimajući sve Memory na HD? | dfr200764 | Windows Operating Systems | 3 | 7. ožujak 2009 17:24 |
| Koliko Virtualna memorija za sustav Windows Vista 64bit? | Bubba | Windows Operating Systems | 3 | 12. veljača 2009 07:15 |
| Windows Vista Compatible Nekompatibilni Hardware Guide | jimmayor007 | Windows Operating Systems | 2 | 4. prosinac 2007 11:57 |
| Thread Tools | |
| |