kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows 7 "Hardware Reserved Memory"

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2009, 22:16
Donor Group

Default Windows 7 "Hardware Reserved Memory"

Szia,

Észrevettem ma, hogy a Windows 7 mondja, csak akkor használja 3GB a 4GB. Én a 64bit változatot. Dxdiag azt mondja, hogy a grafikus kártya a 2GB memória, de ez csak egy. Azt hiszem, a probléma fennáll. Én találtam valamit googled és a memória remapping a BIOS-ban, de nem úgy tűnik, hogy ez az én BIOS. Bárki, aki tudja, mi a baj?

Köszönöm.

Attached Thumbnails
Windows 7 'Hardware Reserved Memory'-problem.jpg  
Old Június 5 2009, 23:06
Donor Group

Default Windows 7 "Hardware Reserved Memory"

Probléma megoldva. Állítólag a probléma a beállítás száma a feldolgozók és a memória az indítást az msconfig okozott ez. De Dxdiag továbbra is azt mutatja, 2GB memória a grafikus kártya, ami furcsa.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák a Windows indítása után Major Hardware váltás shuabert A Windows operációs rendszerek 18 Október 3, 2009 14:37
Windows 2003 szerver Std migráció - új hardver mike555 Web Design, Hosting & SEO 0 21. május 2009 07:52
Régi Windows Mappák megkezdéséről A memória a HD? dfr200764 A Windows operációs rendszerek 3 7. március 2009 17:24
Mennyit virtuális memória a Windows Vista 64bit? Bubba A Windows operációs rendszerek 3 12. február 2009 07:15
Windows Vista kompatibilis Incompatible Hardware Guide jimmayor007 A Windows operációs rendszerek 2 4. december 2007 11:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.