![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Észrevettem ma, hogy a Windows 7 mondja, csak akkor használja 3GB a 4GB. Én a 64bit változatot. Dxdiag azt mondja, hogy a grafikus kártya a 2GB memória, de ez csak egy. Azt hiszem, a probléma fennáll. Én találtam valamit googled és a memória remapping a BIOS-ban, de nem úgy tűnik, hogy ez az én BIOS. Bárki, aki tudja, mi a baj? Köszönöm.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Probléma megoldva. Állítólag a probléma a beállítás száma a feldolgozók és a memória az indítást az msconfig okozott ez. De Dxdiag továbbra is azt mutatja, 2GB memória a grafikus kártya, ami furcsa.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák a Windows indítása után Major Hardware váltás | shuabert | A Windows operációs rendszerek | 18 | Október 3, 2009 14:37 |
| Windows 2003 szerver Std migráció - új hardver | mike555 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 21. május 2009 07:52 |
| Régi Windows Mappák megkezdéséről A memória a HD? | dfr200764 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 7. március 2009 17:24 |
| Mennyit virtuális memória a Windows Vista 64bit? | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 3 | 12. február 2009 07:15 |
| Windows Vista kompatibilis Incompatible Hardware Guide | jimmayor007 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 4. december 2007 11:57 |
| Téma eszközök | |
| |