menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows 7 'Hardware vyhradené Memory'

Reply

Thread Tools
Old 5. júna 2009, 22:16
Darcu Skupina

Default Windows 7 'Hardware vyhradené Memory'

Nazdar,

Dnes som si všimol, že Windows 7 hovorí, že môže používať iba 3GB mimo 4GB Já jsem za použitie 64bit verzia. Dxdiag, hovorí, že moja grafická karta 2 GB pamäte, ale je to len jeden. Myslím, že problém existuje. Som našiel niečo googled a na pamäťovej remapping v BIOSu, ale nemôžem sa zdá, že to v mojom BIOSu. Každý, kto vedia, čo je zle?

Vďaka.

Priložené miniatúry
Windows 7 'Hardware Reserved Memory'-problem.jpg  
Old 5. júna 2009, 23:06
Darcu Skupina

Default Windows 7 'Hardware vyhradené Memory'

Problém vyriešený. Zrejme bol problém stanovenia počtu procesorov a pamätí pre zavedenie v msconfig spôsobil to. Ale dxdiag stále ukazuje, 2GB pamäť pre grafickú kartu, čo je divné.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy so zavádzaním Windows Po dur Hardware Změnit shuabert Operačné systémy Windows 18 3.októbra 2009 14:37
Windows 2003 Server Std migrácia - nový hardvér mike555 Web Design, hosting & SEO 0 21. mája 2009 07:52
Sú staré priečinka Windows Užívanie Hore Všetky Pamäť na HD? dfr200764 Operačné systémy Windows 3 7. marca 2009 17:24
Koľko Virtuálne pamäte pre Windows Vista 64Bit? Bubba Operačné systémy Windows 3 12. februára 2009 07:15
Windows Vista kompatibilná Nezlučiteľná Hardware Guide jimmayor007 Operačné systémy Windows 2 4. december 2007 11:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.