![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Dnes som si všimol, že Windows 7 hovorí, že môže používať iba 3GB mimo 4GB Já jsem za použitie 64bit verzia. Dxdiag, hovorí, že moja grafická karta 2 GB pamäte, ale je to len jeden. Myslím, že problém existuje. Som našiel niečo googled a na pamäťovej remapping v BIOSu, ale nemôžem sa zdá, že to v mojom BIOSu. Každý, kto vedia, čo je zle? Vďaka.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Problém vyriešený. Zrejme bol problém stanovenia počtu procesorov a pamätí pre zavedenie v msconfig spôsobil to. Ale dxdiag stále ukazuje, 2GB pamäť pre grafickú kartu, čo je divné.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy so zavádzaním Windows Po dur Hardware Změnit | shuabert | Operačné systémy Windows | 18 | 3.októbra 2009 14:37 |
| Windows 2003 Server Std migrácia - nový hardvér | mike555 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 21. mája 2009 07:52 |
| Sú staré priečinka Windows Užívanie Hore Všetky Pamäť na HD? | dfr200764 | Operačné systémy Windows | 3 | 7. marca 2009 17:24 |
| Koľko Virtuálne pamäte pre Windows Vista 64Bit? | Bubba | Operačné systémy Windows | 3 | 12. februára 2009 07:15 |
| Windows Vista kompatibilná Nezlučiteľná Hardware Guide | jimmayor007 | Operačné systémy Windows | 2 | 4. december 2007 11:57 |
| Thread Tools | |
| |