![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я помітив сьогодні, що Windows 7 говорить, я можу використовувати тільки 3gb з 4gb. Я використовую 64-бітової версії. Dxdiag каже, що моя відеокарта дорівнює 2 ГБ пам'яті, але це тільки одна. Я думаю, що проблема лежить. Я пошукової системи Google і знайшов що-небудь на пам'ять перепризначення в BIOS, але я не можу знайти його у своєму BIOS. Хто-небудь знати, що сталося? Спасибо.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Проблема вирішена. Мабуть, проблема була настройка кількості процесорів і пам'яті для завантаження в MSConfig які цьому сприяють. Але ще Dxdiag показує, 2GB пам'яті для графічних карт, що є дивним.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми із завантаженням Windows Після основних апаратних зміну | shuabert | Операційні системи Windows | 18 | 3 жовтня 2009 14:37 |
| Windows 2003 Std міграції Server - нове обладнання | mike555 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 21 травня 2009 07:52 |
| Є Старі папки Windows Беручи все пам'яті на HD? | dfr200764 | Операційні системи Windows | 3 | 7 березня 2009 17:24 |
| Скільки віртуальної пам'яті для Windows Vista 64bit? | Bubba | Операційні системи Windows | 3 | 12 лютого 2009 07:15 |
| Windows Vista Працює несумісність Hardware Guide | jimmayor007 | Операційні системи Windows | 2 | 4 грудня 2007 11:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |