![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях прочетете мнения от хора, казва му в края на мишки др Вярно ли е това?! те са наистина отпадането на използването на мишка и само отиваш touchscreen ..? Навярно не, всички ще трябва да купуват нови монитори .. TV екрани няма да подкрепят това. А какво да кажем за игрите? Без мишка .. Надявам се, че вие ще ми кажете му един ловък слух, и че можете да използвате мишката, както и таблет ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е слух. Там най-вероятно няма да има версия на нея (на таблетки), което е само докосване (не курсора / водачи на мишката), но ще има мишки за дълго време, все още.
| |||
| |||
| О благодаря на Бога за това .. Ще бъде ли възможно да знаете да прикрепите таблетка тип нещо, и го използват за да я контролират както и мишката?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ами може да получите едно докосване тампон нещо, като тези. |
|
| |||
| |||
| Да, аз spose си мислех по-скоро, с действително екран, така че за докосване тампон искате вижте какво си правиш ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| О, мисля, че можете да се свържете прозрачни подложки, че можете да поставите върху монитора. Не знам колко големи са те, но знам, че можем да ги превърне в EEE PC на таблетка, така че ще има, че ще мога да ги за по-големи екрани също. |
|
| |||
| |||
| А готин, аз ще провери това.