![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl jsem komentáře od lidí, říká její konec myší atd. Je to pravda? jsou to opravdu kapátková použití myši a jel pouze dotyk ..? Určitě ne, všichni by museli nakoupit nové monitory .. TV obrazovkách by se podpořit. A co hra? Bez myši .. Doufám, že budete vyprávět mi svůj jeden ošemetný fáma, že můžete používat myš a tablet ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to fáma. Tam s největší pravděpodobností bude verze je (pro tablety), které se dotknout jen (žádný kurzor / myš ovladače), ale tam bude myší po dlouhou dobu ještě.
| |||
| |||
| Oh děkuji Bohu, že pro .. Bylo by možné víte přiložit tabletu typu věc, a využívat jej k ovládání i myši?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak můžete získat dotykové podložky věc, jako je tato. |
|
| |||
| |||
| Jo, já spose Myslel jsem spíš, skutečný obrazovce, tak na dotykové podložky byste vidět to, co dělali ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Myslím, že můžete dostat průhledné dotykové podložky, které můžete umístit na monitor. Já nevím, jak velké mají přijít, ale vím, můžete si je zase o EEE PC v tabletách, tak bych si myslel, mohli jste si je u větších obrazovek taky. |
|
| |||
| |||
| Ah cool, I'll check to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 27.října 2009 16:32 |
| Jailbreaking můj iPod Touch? | Haun | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 27 únor 2009 15:02 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 4. listopadu 2008 15:52 |
| Můj Touch Pad byla zablokována | alf314888 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 19. ledna 2008 14:31 |
| HP PC s dotykovým displejem zabudovaný v Webcam | GPRS | Obecné Hardware Chat | 1 | 12. listopad 2007 18:15 |
| Thread Nástroje | |
| |