![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω διαβάσει σχόλια των ατόμων που δηλώνουν τα τέλη του ποντίκια κ.λπ. Είναι αλήθεια αυτό;! από όπου και αν πραγματικά εγκαταλείπουν τη χρήση ενός ποντικιού και τρέχει μόνο touchscreen ..; Σίγουρα μη, ο καθένας θα πρέπει να αγοράσουν νέα οθόνες .. Τηλεοπτικές οθόνες δεν θα την υποστηρίξει. Και τι να πούμε για gaming! Με ένα ποντίκι .. Ελπίζω ότι θα μου πει τη φήμη ενός dodgy, και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ποντίκι, καθώς και ένα δισκίο ...
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι μια φήμη. Εκεί, πιθανότατα, θα είναι μια έκδοση του (για τα δισκία) που είναι μόνο άγγιγμα (δεν δρομέα / ποντίκι οδηγών), αλλά θα υπάρχουν ποντίκια για πολύ καιρό ακόμα.
| |||
| |||
| Ω Ευτυχώς για αυτόν .. Θα είναι δυνατό να ξέρεις επισυνάψετε ένα δισκίο τύπου πράγμα, και να τις χρησιμοποιούν για την καταπολέμησή της καθώς και το ποντίκι;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν μπορείτε να πάρετε μια touch pad πράγμα, όπως αυτές. |
|
| |||
| |||
| Ναι, spose σκεφτόμουν περισσότερο σαν μια πραγματική οθόνη, τόσο για το πληκτρολόγιο αφής που έχετε δει τι κάνατε ..
|
| |||
| |||
| Ω, πιστεύω ότι μπορείτε να πάρετε διαφανή touch pads, που μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη. I dunno πόσο μεγάλη έρχονται, όμως, γνωρίζω ότι μπορείτε να πάρετε τη σειρά τους να το eee PC του σε ένα δισκίο, γι 'αυτό θα πρέπει Νόμιζα ότι θα μπορούσε να τους για πολύ μεγαλύτερες οθόνες. |
|
| |||
| |||
| Ah cool, εγώ θα το ελέγξει αυτό.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IPod Touch | evilfantasy | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 27 Οκτωβρίου 2009 16:32 |
| Jailbreaking μου iPod Touch; | Haun | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 27 Φεβ 2009 15:02 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 4η Νοεμβρίου 2008 15:52 |
| Το Touch Pad έχει απενεργοποιηθεί | alf314888 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 19 Ιαν 2008 14:31 |
| HP PC με οθόνη αφής σε ένα ενσωματωμένο web cam | GPRS | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 12 Νοε 2007 18:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |