![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam pročitao komentare ljudi sa svojim govoreći kraju miševi i sl. Je li to istina?! oni stvarno padaju korištenje miša i samo dešava touchscreen ..? Zasigurno ne, svatko će morati kupiti nova monitora .. TV ekranima neće podržati. A što o gaming? Bez miša .. Nadam se da ćete mi reći svojoj dodgy jedan glas, i koje možete koristiti miša kao i tableta ...
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je glasina. Postoji najvjerojatnije će biti verzija je (za tableta) koje se dodiruju samo (bez pokazivača / miš drivere), ali tamo će se miševi već dugo još.
| |||
| |||
| Oh hvala bogu za to .. Bi li je moguće da li ti znaš da priložite tableta tipa stvar, i koristiti da to control kao i miš?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pa možete dobiti touch slabljenja stvar, poput ovih. |
|
| |||
| |||
| Da, ja sam mislio spose više vole, stvarnu ekranu, tako da na dodir slabljenja koju biste vidjeli ono što su radili ..
|
| |||
| |||
| Eh, mislim da možete dobiti transparentnog dirati jastučići, koji možete staviti na monitor. I dunno how big dođu, ali, znam da možete dobiti ih na uključivanje eee PC-a u tabletama, pa sam mislio da su ih mogli dobiti za veće ekrane previše. |
|
| |||
| |||
| Cool Ah, ja ću to check out.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 27 listopad 2009 16:32 |
| Jailbreaking moj iPod Touch? | Haun | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 27. veljača 2009 15:02 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 4. studeni 2008 15:52 |
| Moj Touch pisanje je onemogućen | alf314888 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 19 siječanj 2008 14:31 |
| HP PC s zaslon osjetljiv na dodir ugrađenom u web cam | GPRS | General Hardware Chat | 1 | 12. studeni 2007 18:15 |
| Thread Tools | |
| |