![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Olvastam észrevételeit az emberek azt, hogy vége, stb egerek
Igaz ez? they're really dropping használatát az egeret, és csak annyi érintőképernyő ..? Bizonyára nem, mindenkinek meg kell vásárolni az új monitorok .. Képernyőn nem támogatja azt. És mi a játékélményt! Nélküli egér .. Remélem, akkor mondd meg nekem, hogy egy agyafúrt híre, és hogy tudja használni az egeret, valamint egy tabletta ...
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ez egy hír. Itt valószínűleg lesz egy változata, hogy (a tabletta), hogy érjen csak (nem kurzort / egér vezetők), de ott lesz egereknél a sokáig még.
|
|||
|
|||
|
Ó, hála Istennek, hogy ..
Vajon lehetséges, tudod, hogy csatoljon egy tabletta típusú dolog, és használja, hogy az ellene valamint Az egér?
|
|||
|
|||
|
Igen, spose gondolkozom, mint az aktuális képernyőn, így a touch pad you'd mit csinál ..
|
|||
|
|||
|
Ó, azt hiszem, lehet kapni átlátszó touch pads, hogy van-e helye a monitor. Nem tudom, milyen nagy jönnek, de tudom, hogy lehet kapni őket, hogy az Eee PC van egy tablettát, így én is hittem volna el őket, a nagyobb képernyő is.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ah kihűlni, majd nézzétek meg.