![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קראתי הערות של אנשים אומרים את הסוף של עכברים וכו ' האם זה נכון? הם באמת השלה את השימוש של העכבר ורק בדרך touchscreen ..? בוודאי שלא, כולם היו צריכים לקנות חדש עוקב אחר .. מסכי טלוויזיה לא לתמוך בו. ומה לגבי המשחק? בלי עכבר .. אני מקווה תוכל לומר לי את א שמועה מסוכן, וכי יש לך אפשרות להשתמש בעכבר וכן Tablet ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זוהי שמועה. יש ככל הנראה תהיה גרסה של אותו (עבור לוחות), כי הוא קשר בלבד (לא הסמן / העכבר הנהגים), אך יהיו עכברים תקופה ארוכה עדיין.
| |||
| |||
| הו, תודה לאל על זה .. האם אפשר לעשות את זה אתה יודע לצרף Tablet סוג של דבר, או להשתמש בו כדי לשלוט על זה וכן את העכבר?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כן, אני spose חשבתי יותר, על המסך בפועל, כך על קשר לרפד מעוניין לראות מה אתה היית עושה ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| הו, אני חושב שאתה יכול להשיג שקוף pads לגעת, כי אתה יכול למקם על המסך. אני dunno הם מגיעים עד כמה גדול, אבל, אני יודע שאתה יכול להשיג אותם כדי להפוך את Eee PC של לתוך Tablet, הייתי כל כך חשבתי שאתה יכול לקבל אותם במסכים גדולים יותר מדי. |
|
| |||
| |||
| אה מגניב, אני מתכוון לבדוק את זה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IPod Touch | evilfantasy | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 27 אוקטובר 2009 16:32 |
| IPod Touch Jailbreaking שלי? | Haun | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | -27 פברואר 2009 15:02 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 4th נובמבר 2008 15:52 |
| אזור מגע לרפד הושבת | alf314888 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 19th ינואר 2008 14:31 |
| מסך המגע של HP מחשב עם אינטרנט מובנה פקה | GPRS | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 12th נובמבר 2007 18:15 |
| שרשרת כלים | |
| |