![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš skaityti komentarus žmonių sakė savo pelėms pabaigos ir tt Ar tai tiesa?! jie tikrai metant iš pelės naudojimui ir tik goin touchscreen ..? Tikrai ne, visiems teks pirkti naują monitorių .. TV ekranuose nebus paremti. O ką apie žaidimus?! Be pele .. Tikiuosi jums pasakyti savo Szachrajski gandas, ir kad jūs galite naudoti pelę taip pat tabletes ...
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gandas. Čia tikriausiai bus jo versija (už tabletes), kuri yra tik liesti (be žymeklio / pelės tvarkykles), bet ten bus pelėms ilgai dar.
| |||
| |||
| Oi ačiū Dievui, kad .. Ar galima būtų Ar žinote, kad pridėti tabletė tipo dalykas, ir naudoti, kad jį kontroliuoti, bei pele?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip, aš spose aš galvojau labiau patinka, faktinio ekrano, kad dėl TOUCH PAD norite pamatyti, ką darome ..
|
| |||
| |||
| Oh, aš manau, jūs galite gauti skaidrius Touch pagalvėlės, kad galite dėti daugiau monitorių. I dunno how big jie atėjo, bet aš žinau, galite juos paversti Eee PC į tabletė, todėl aš noriu, manau, kad jums galėtų gauti jiems didesnių ekranų per. |
|
| |||
| |||
| O kietas, aš patikrinti, ar atlikti.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IPod Touch | evilfantasy | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 27 spalis 2009 16:32 |
| Jailbreaking mano iPod Touch? | Haun | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 27 vasaris 2009 15:02 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 4 lapkritis 2008 15:52 |
| Mano Touch Pad buvo išjungtas | alf314888 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 19 sausis 2008 14:31 |
| HP kompiuteris su sensoriniu ekranu pastatytas Web cam | GPRS | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 12, 2007 18:15 |
| Temos įrankiai | |
| |