![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've przeczytać komentarze od osób, mówiąc jej koniec myszy itp. Czy to prawda? they're really puszczający w których korzystanie z myszy i ekranu dotykowego tylko goin ..? Na pewno nie każdy będzie musiał kupić nowe monitory .. Ekranów TV nie ją wspierać. A co gra? Bez myszki .. Mam nadzieję, że będziesz mi swój dodgy pogłoska, że możesz używać myszki jak również tabletki ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to plotka. Nie najprawdopodobniej będzie to wersja (dla tabletek), która jest tylko dotknąć (no kursor / mysz kierowców), ale nie będzie myszy na długo jeszcze.
| |||
| |||
| Och dziękuję Bogu, że .. Czy jest możliwe wiesz dołączyć tabletki typu rzeczy, i używać go do kontroli jak również myszy? |
|
| |||
| |||
| Tak, spose Pomyślałem bardziej, rzeczywiste ekran, więc na dotyk manipulatora możesz zobaczyć to, co czyniliscie .. |
|
| |||
| |||
| Och, myślę, że można uzyskać przejrzysty dotykać poduszki, które można umieścić na monitorze. I dunno how big one pochodzą, ale wiem, można je włączyć do EEE PC na tabletkę, więc by pomyślał, można je również dla większych ekranów. |
|
| |||
| |||
| Ah cool, I'll check że obecnie. |