![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам прочитао коментаре људи са својим говорећи крају мишеви и сл Да ли је то истина?! они стварно падају коришћење миша и само дешава тоуцхсцреен ..? Засигурно не, свако ће морати купити нова монитора .. ТВ екранима неће подржати. А шта о гаминг? Без миша .. Надам се да ћете ми рећи својој додгы један глас, и које можете да користите миша као и таблета ...
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је гласина. Постоји највероватније ће бити верзија је (за таблета) које се додирују само (без курсора / миш дривер), али тамо ће се мишеви већ дуго још.
| |||
| |||
| Ох хвала богу за то .. Би ли је могуће да ли ти знаш да приложите таблета типа ствар, и да користе да то цонтрол као и миш?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Па можете добити тоуцх слабљења ствар, попут ових. |
|
| |||
| |||
| Да, ја сам мислио спосе више воле, стварну екрану, тако да на додир слабљења коју бисте видели оно што су радили ..
|
| |||
| |||
| Ех, мислим да можете добити транспарентног дирати јастучићи, који можете ставити на монитор. И дунно хоу биг дођу, али, знам да можете добити их на укључивање еее ПЦ-а у таблетама, па сам мислио да су их могли добити за веће екране превише. |
|
| |||
| |||
| Цоол Ах, ја ћу то цхецк оут.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИПод Тоуцх | евилфантасы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 27. Окт 2009 16:32 |
| Јаилбреакинг мој иПод Тоуцх? | Хаун | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 27 фебруар 2009 15:02 |
| ХТЦ Тоуцх / Спринт | мпеннеы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 4 новембар 2008 15:52 |
| Мој Тоуцх писање је онемогућен | алф314888 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 19 јануар 2008 14:31 |
| ХП ПЦ са заслон осјетљив на додир уграђеном у уеб цам | ГПРС | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 12 новембар 2007 18:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |