![]() |
|
| |||
| |||
| İnsanların fareler kendi sonunda vb söyleyerek yorumlarını okuyun sonra Bu doğru mu? Gerçekten ve farenin kullanımı düşüyor olduğunuzda sadece dokunmatik .. gidiyorsun? Elbette değil, herkes yeni izler .. almak gerekir TV ekranları da destek vermedi. Ya oyun? Bir fare olmadan .. Sana onun çok tehlikeli bir söylenti söyle edeceğiz ve umuyoruz ki gibi bir tablet bir fare kullanabilirsiniz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir söylenti's. İşte en muhtemelen bir sürümünü tablet () için olacak yani dokunma sadece (hayır imleç / fare sürücüleri) ama fareler uzun bir süre daha olacak.
| |||
| |||
| Oh şu .. için çok şükür Misiniz bu bir hap türü şey eklemek mümkün olabileceğini biliyorum ve bunun kontrolü için kullanmak gibi fare? |
|
| |||
| |||
| Evet, ben gibi düşünüyordum spose, gerçek bir ekran, size .. ne yaptığını görmek istiyorum dokunmatik yastığı vb |
|
| |||
| |||
| Oh, seni şeffaf dokunma yastıkları elde edebilirsiniz, bu size monitör üzerinden düşünüyorum. Bilmiyorum ne kadar gelir, ancak büyük, biliyorum hepsine Eee PC bir tablet haline dönmek için alabilir, bu yüzden seni daha büyük ekranlar için de bulabilirim sandım olurdu. |
|
| |||
| |||
| Ah güzel, bu kontrol edeceğiz. |