![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - предприсъединителна ред и да го половин цена ... отивам тук
Не Великобритания участват търговци на дребно, изброени още, когато се променят страната към Англия, но офертата не стартира във Великобритания до 15 юли, така че може би те ще бъдат добавени близък време. Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница намерите, може да ме температура, ако офертата дойде на Великобритания.
| |||
| |||
| Мда ... че какво си мисля. Търсите най - Сравнението на версии, Home Premium изглежда доста адекватни прекалено .... освен ако не съм липсва нещо, там не е много за средния потребител в Pro или Ultimate версии. |
|
| |||
| |||
| Договорени, вътрешни Prem ще ме оправи. Това е добре да видите отидоха с 3 нива опция вместо Vistas пет (?) Това е малко объркващо. |
|
| |||
| |||
| Едно малко разочарование ..... Аз съм слух, че няма да има роден поддръжка за Blu-Рей възпроизвеждане в Windows 7. Нещо общо с правните въпроси с неделя Системи / Java Runtime, от това, което може да се направи, така че тя изглежда като 3-та страна, софтуер, като например Powerd DVD Ultra, все още ще бъдат задължени да гледат / играят на Blu-Ray дискове. Има много други кодеци (Audio & видео) все пак, това все още подобрение. Би било хубаво, ако Media Player може да се борави Blu-Ray все пак. Може би ще има ъпгрейд, ако някога M $ & неделя сортиране на техните различия. |
|
| |||
| |||
| Ница намеря! Цитат:
Този срам ... въпреки че аз съм много впечатлен от Cyberlink на Hi-Def Suite, дойде безплатно с моята LG шофиране, лесно струва £ 30 за плащанията, ако те не отговаря за нея. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако сте да го използвате за компют-рите HTPC под употреба, явно това не би било приемливо. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Надявам се, че не ... Аз съм много сигурен, че е Getting 5.1, и той не се е опитал да ме карат да купя нещо, нито пък пише изпитание или ограничени софтуер или нещо такова .. Ще експериментирате с високоговорителите в секунда, аз spose компютъра може просто да се emulating добро за другите, или просто клониране го ... ![]() Наздраве за главите горе, ще проверим. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обновен до Windows 7, Тетрадка Понеже само половината от моята хард диск???? | hodgey1968 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 6-ти ноември 2009 10:58 |
| Ново строителство (най-скоро да поръчате) | phqinhippy | Общи Хардуер Чат | 2 | 12 Юни 2009 10:34 |
| Има ли такова нещо като полувреме достоен полувреме Височина графична карта? | mctw | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Ниска Профил / полувреме Размер / полувреме Височина PCI графична карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то Feb 2009 09:00 |
| Цена на активиране на Windows | Danny83222 | Общи Софтуер Чат | 5 | 27 Jan 2008 20:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |