![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - Pre-order a získat poloviční cenu ... jít tady
Ne UK zúčastněných maloobchodníků uvedených ještě, kdy jste změnili zemi na UK, ale nabídka není start ve Velké Británii až do 15. července, tak snad budou přidány bližšího čas. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice najít, může mi temp, pokud přijde nabídka do UK.
| |||
| |||
| Dohodnuto, Domácí Prem bude mi fajn. Je to dobré, aby šli s 3 stupně volby spíše než průhledy pět (?) To bylo trochu matoucí. |
|
| |||
| |||
| Jedna trochu zklamání ..... Já jsem sluch, že to nebude mít žádný nativní podporu pro Blu-Ray přehrávání ve Windows 7. Něco do činění s právní otázky s nedělí systémy / Java Runtime, od toho, co mohu učinit, takže to vypadá, že software 3. stran, jako jsou Powerd DVD Ultra, bude i nadále povinen sledovat / přehrávání Blu-ray disky. Existuje spousta jiných kodeků (audio a video), i když, tak stále zlepšovat. By bylo hezké, kdyby Media Player by mohla mít manipuluje blu-ray ačkoli. Možná tam bude upgrade, pokud vůbec někdy M $ & neděle vyřešit své neshody. |
|
| |||
| |||
| Nice najít! Citace:
To je hanba ... i když já jsem vlastně docela dojem Cyberlink to Hi-Def Suite, přišel zdarma s mým LG disku, jednoduše v hodnotě 30 liber pro placení v případě, že to za to. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud používáte pro HTPC použití, samozřejmě by to nebylo přijatelné. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Doufám, že ne ... Jsem si jistá, že jsem se dostat 5,1 a nijak se snažil, aby mi něco koupit, ani říci, hodnocení nebo omezen softwarem nebo něco takovýho .. I'll experiment s reproduktory v sec, I spose PC mohlo být jen napodobující zvuk pro ostatní, nebo jen klonování je ... ![]() Nazdraví na hlavu nahoru, uvidíme se podívat. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgradovat na Windows 7, Notebook Only Vidět polovina mého pevného disku?? | hodgey1968 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 6.listopadu 2009 10:58 |
| Nové stavby (brzy na objednávku) | phqinhippy | Obecné Hardware Chat | 2 | 12 června 2009 10:34 |
| Existuje taková věc jako je slušné Poločas Poločas Výška grafických karet? | mctw | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. duben 2009 15:54 |
| Low Profile / Poločas Velikost / Poločas Výška PCI grafická karta | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 16 únor 2009 09:00 |
| Cena aktivace Windows | Danny83222 | Obecné Software Chat | 5 | 27. ledna 2008 20:41 |
| Thread Nástroje | |
| |