![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - Προ-παραγγείλετε και να το Half Τιμή ... πάω εδώ
Δεν συμμετέχουν οι έμποροι λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου που περιλαμβάνονται ακόμη, όταν αλλάξετε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η προσφορά δεν ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι την 15η Ιουλίου, οπότε ίσως θα πρέπει να προστεθεί κοντά την ώρα. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια βρει, μπορεί να temp την προσφορά μου, αν έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
| |||
| |||
| Συμφωνηθέντα, Home Prem θα μου κάνει μια χαρά. Είναι καλό να δείτε που πήγε με την επιλογή 3 ταχυτήτων αντί θέα πέντε (;) Αυτό ήταν λίγο συγκεχυμένη. |
|
| |||
| |||
| Μια μικρή απογοήτευση ..... Είμαι άκουσε ότι δεν θα υπάρχει native υποστήριξη για την αναπαραγωγή Blu-Ray στα Windows 7. Κάτι να κάνουμε με νομικά θέματα με την Sun Systems / Java Runtime, από αυτό που μπορεί να καθορίζονται, έτσι ώστε να μοιάζει 3ο μέρος του λογισμικού, όπως τα DVD Powerd Ultra, θα εξακολουθήσει να απαιτείται για να δουν / παίζουν blu-ray δίσκους. Υπάρχουν πολλά άλλα codecs (audio & video) και αν, έτσι ακόμη μία βελτίωση. Θα ήταν ωραίο αν Media Player θα μπορούσε να έχει ο χειρισμός blu-ray όμως. Ίσως θα υπάρχει μια αναβάθμιση, εάν ποτέ M $ & Κυριακή διευθετήσουμε τις διαφορές τους. |
|
| |||
| |||
| Νίκαια βρείτε!! Απόσπασμα:
Thats κρίμα ... αν και είμαι πραγματικά πολύ εντυπωσιασμένος με το Cyberlink του Hi-Def σουίτα, μου ήρθε με ελεύθερη LG οδήγησης, εύκολα αξίας £ 30 για την καταβολή αν το έκαναν χρέωση για αυτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν χρησιμοποιείτε για χρήση HTPC, προφανώς αυτό δεν θα ήταν αποδεκτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Ελπίζω να μην ... Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα λάμβανε 5.1, και ότι δεν προσπάθησε να με κάνει να αγοράσω κάτι, δεν θα πω δίκη ή περιορισμένη λογισμικού ή κάτι τέτοιο .. Θα πειραματιστούν με τα ηχεία σε ένα λεπτό, θα spose του υπολογιστή μπορεί να είναι μόνο ήχου μορφής για τους υπόλοιπους, ή απλώς κλωνοποίηση είναι ... ![]() Cheers για τα κεφάλια επάνω, εγώ θα το ελέγξουμε. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβαθμιστεί σε Windows 7, σημειωματάριο Μόνο Βλέποντας μισή μου Hard Drive;;;; | hodgey1968 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 6 Νοεμβρίου 2009 10:58 |
| Νέα κατασκευής (σύντομα σε σειρά) | phqinhippy | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 12 Ιουν 2009 10:34 |
| Υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το ήμισυ Αξιοπρεπούς μισό ύψος Κάρτα γραφικών; | mctw | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3 Απρ 2009 15:54 |
| Χαμηλό προφίλ / Half Μέγεθος / μισό ύψος PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 16 Φεβ 2009 09:00 |
| Τιμή την ενεργοποίηση των Windows | Danny83222 | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 27 Ιαν 2008 20:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |