μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows 7 - Προ-παραγγείλετε και Αποκτείστε το Half Τιμή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29η Ιουν 2009, 02:25
Ομάδα Δωρητών

Default Windows 7 - Προ-παραγγείλετε και Αποκτείστε το Half Τιμή

Windows 7 - Προ-παραγγείλετε και να το Half Τιμή ... πάω εδώ

Δεν συμμετέχουν οι έμποροι λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου που περιλαμβάνονται ακόμη, όταν αλλάξετε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η προσφορά δεν ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι την 15η Ιουλίου, οπότε ίσως θα πρέπει να προστεθεί κοντά την ώρα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29η Ιουν 2009, 04:12
Διαχειριστής Ομάδα

Νίκαια βρει, μπορεί να temp την προσφορά μου, αν έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29η Ιουν 2009, 04:30
Ομάδα Δωρητών

Ναι ... αυτό είναι που σκεφτόμουν.
Εξετάζοντας την σύγκριση των εκδόσεων, τη Home Premium φαίνεται αρκετά κατάλληλη πολύ .... Αν δεν είμαι λείπει κάτι, δεν υπάρχουν πολλά για το μέσο χρήστη του Pro ή Ultimate εκδόσεις.
Old 29η Ιουν 2009, 05:05
Διαχειριστής Ομάδα

Συμφωνηθέντα, Home Prem θα μου κάνει μια χαρά. Είναι καλό να δείτε που πήγε με την επιλογή 3 ταχυτήτων αντί θέα πέντε (;) Αυτό ήταν λίγο συγκεχυμένη.
Old 29η Ιουν 2009, 05:56
Ομάδα Δωρητών

Μια μικρή απογοήτευση ..... Είμαι άκουσε ότι δεν θα υπάρχει native υποστήριξη για την αναπαραγωγή Blu-Ray στα Windows 7.
Κάτι να κάνουμε με νομικά θέματα με την Sun Systems / Java Runtime, από αυτό που μπορεί να καθορίζονται, έτσι ώστε να μοιάζει 3ο μέρος του λογισμικού, όπως τα DVD Powerd Ultra, θα εξακολουθήσει να απαιτείται για να δουν / παίζουν blu-ray δίσκους.
Υπάρχουν πολλά άλλα codecs (audio & video) και αν, έτσι ακόμη μία βελτίωση. Θα ήταν ωραίο αν Media Player θα μπορούσε να έχει ο χειρισμός blu-ray όμως. Ίσως θα υπάρχει μια αναβάθμιση, εάν ποτέ M $ & Κυριακή διευθετήσουμε τις διαφορές τους.
Old 29η Ιουν 2009, 07:19
Ομάδα Δωρητών

Νίκαια βρείτε!!

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Είμαι άκουσε ότι δεν θα υπάρχει native υποστήριξη για την αναπαραγωγή Blu-Ray στα Windows 7
Thats κρίμα ... αν και είμαι πραγματικά πολύ εντυπωσιασμένος με το Cyberlink του Hi-Def σουίτα, μου ήρθε με ελεύθερη LG οδήγησης, εύκολα αξίας £ 30 για την καταβολή αν το έκαναν χρέωση για αυτό.
Old 29η Ιουν 2009, 08:49
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Νίκαια βρείτε!!

Thats κρίμα ... αν και είμαι πραγματικά πολύ εντυπωσιασμένος με το Cyberlink του Hi-Def σουίτα, μου ήρθε με ελεύθερη LG οδήγησης, εύκολα αξίας £ 30 για την καταβολή αν το έκαναν χρέωση για αυτό.
Θα μπορεί να είναι λάθος, αλλά νομίζω ότι θα βρείτε το δεσμοποιημένες λογισμικού μειωθεί και υποστηρίζει μόνο 2,1 ήχου ....... για 5,1 χρειαστεί να πληρώσετε για το πλήρες κείμενο.
Αν χρησιμοποιείτε για χρήση HTPC, προφανώς αυτό δεν θα ήταν αποδεκτό.
Old 29η Ιουν 2009, 09:20
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Θα μπορεί να είναι λάθος, αλλά νομίζω ότι θα βρείτε το δεσμοποιημένες λογισμικού μειωθεί και υποστηρίζει μόνο 2,1 ήχου ....... για 5,1 χρειαστεί να πληρώσετε για το πλήρες κείμενο.
Αν χρησιμοποιείτε για χρήση HTPC, προφανώς αυτό δεν θα ήταν αποδεκτό.

Ελπίζω να μην ...

Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα λάμβανε 5.1, και ότι δεν προσπάθησε να με κάνει να αγοράσω κάτι, δεν θα πω δίκη ή περιορισμένη λογισμικού ή κάτι τέτοιο ..

Θα πειραματιστούν με τα ηχεία σε ένα λεπτό, θα spose του υπολογιστή μπορεί να είναι μόνο ήχου μορφής για τους υπόλοιπους, ή απλώς κλωνοποίηση είναι ...

Cheers για τα κεφάλια επάνω, εγώ θα το ελέγξουμε.
Old 29η Ιουν 2009, 10:15
Ομάδα Δωρητών

Λίγο περισσότερες πληροφορίες εδώ σχετικά με το τι ακριβώς έχει επηρεαστεί.
Old 2η Ιουλ 2009, 03:34
Μέλος Ομάδα

Για όλα τα όργανα info

http://www.hotukdeals.com/item/42927...ome-premium-pr
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αναβαθμιστεί σε Windows 7, σημειωματάριο Μόνο Βλέποντας μισή μου Hard Drive;;;; hodgey1968 Laptops, Κινητά & PDA 1 6 Νοεμβρίου 2009 10:58
Νέα κατασκευής (σύντομα σε σειρά) phqinhippy Γενική Συζήτηση Hardware 2 12 Ιουν 2009 10:34
Υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το ήμισυ Αξιοπρεπούς μισό ύψος Κάρτα γραφικών; mctw Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 3 Απρ 2009 15:54
Χαμηλό προφίλ / Half Μέγεθος / μισό ύψος PCI Graphics Card tomthedrummer1992 Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 16 Φεβ 2009 09:00
Τιμή την ενεργοποίηση των Windows Danny83222 Γενικά Λογισμικό Chat 5 27 Ιαν 2008 20:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.