![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - Predbilježi naručiti i dobiti pola cijene ... ići ovdje
Ne UK sudionica trgovaca navedene još, ako promijenite zemlju da Velika Britanija, ali je ponuda ne pokrene u Velikoj Britaniji do 15. srpnja, pa možda i oni će biti dodan bliži vrijeme. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izbirljiv nađi, svibanj temp, ako mi ponude dolaze u Veliku Britaniju.
| |||
| |||
| Dogovoreno, Home Prem će mi sasvim u redu. To je dobro da se vidi da je otišao sa 3-tier opciju nego Vistas pet (?) To je bilo malo zbunjujuće. |
|
| |||
| |||
| Jedno malo razočaranje ..... Ja sam sluh da neće biti native podršku za reprodukciju Blu-ray u Windowsima 7. Nešto za napraviti sa pravnim pitanjima suncem Systems / Java Runtime, od što mogu dati, tako da izgleda kao 3rd Party softvera, kao što su Powerd DVD Ultra, i dalje će biti potrebno da gledaju / reprodukciju Blu-ray diskova. Postoje mnoge druge kodeke (audio & video) ipak, pa ipak napredak. Bi bilo izbirljiv ako Media Player moglo postupati Blu-ray ipak. Možda će biti nadogradnju, ako je ikada M & nedjelja izdvojiti njihove razlike. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Izbirljiv nađi!
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako koristite Internet za korištenje HTPC, očito ovo neće biti prihvatljiva. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Nadam se da ne ... Im 'ljepušan siguran sam bio uzimajući 5.1, a da nije pokušao me kupiti ništa, niti reći suđenje ili ograničena softvera ili nešto slično .. Ja ću eksperimentirati sa zvučnicima u sec, I spose računalu može biti samo emulating zvuka za druge, ili jednostavno klonirali ga ... ![]() Klicati za glave gore, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadograditi na sustav Windows 7, Notebook Samo Budući poluvrijeme moj hard disk?? | hodgey1968 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 6. studeni 2009 10:58 |
| Novi graditi (uskoro u redu) | phqinhippy | General Hardware Chat | 2 | 12. lipnja 2009 10:34 |
| Postoji takva Kao Half pristojne Half Visina Grafička kartica? | mctw | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. travanj 2009 15:54 |
| Niski profil / Half Size / Half Visina PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 16. veljača 2009 09:00 |
| Cijena aktiviranja prozori | Danny83222 | Općenito Software Chat | 5 | 27 siječanj 2008 20:41 |
| Thread Tools | |
| |