![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - iš anksto užsisakyti ir gauti ją už pusę kainos ... eiti čia
Ne Jungtinės Karalystės, dalyvaujančių mažmenininkų išvardyti dar kada pakeisti šalį į Didžiąją Britaniją, tačiau siūlo ne pradėti Jungtinėje Karalystėje iki 15 d., taigi galbūt jie bus pridėta artėja laikas. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice rasti, gali temp mane, jei pasiūlymą atvykti į JK.
| |||
| |||
| Sutinku, HOME PREM bus man gerai. Tai gerai matyti Eime su 3 pakopos galimybe, o ne vistas penkių (?), Kuris buvo šiek tiek klaidina. |
|
| |||
| |||
| One Little nusivylimas ..... Aš posėdį, kad ten bus ne gimtoji remti Blu-Ray grojimo Windows 7. Ką daryti su teisės klausimais, Saulės sistema / Java Runtime, nuo to, ką aš galiu padaryti dėmesį, kad atrodo, 3rd party programinės įrangos, pvz Powerd DVD Super, vis tiek bus reikalaujama, kad žiūrėti / žaisti "Blu-ray diskų. Yra daug kitų kodekų (audio & video) nors, kad vis dar tobulinti. Būtų buvę puiku, jei Media Player gali būti tvarkomi Blu-Ray nors. Gal ten bus atnaujinti, jei kada nors M $, & Sun sureguliuoti savo nesutarimus. |
|
| |||
| |||
| Nice rasti! Citata:
Thats gaila ... nors esu tikrai gana įspūdį CyberLink's Hi-Def Suite atėjo nemokamai su savo Nokia vairuoti, lengvai atsiperka £ 30 už, jei jie už jį. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei naudojate jį HTPC naudoti, žinoma, tai nebūtų priimtina. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Tikiuosi, kad ne ... I'm pretty, kad man buvo gauti 5.1, ir jis ne bandė padaryti man nieko pirkti, nei pasakyti, bandymų ar tik programinės įrangos ar ko nors panašaus, kad .. I'll eksperimentuoti su visų sec, aš spose PC kolonėlės gali būti tiesiog mėgdžioti garsą, kiti, arba tiesiog klonavimo tai ... ![]() Cheers Heads up, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| |