![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - Pre-Order i jej połowę ceny ... iść tu
Nr UK detalistów uczestniczących wymienionych jeszcze, po zmianie kraju do Wielkiej Brytanii, ale oferta nie rozpocznie się w Wielkiej Brytanii aż do 15 lipca, więc być może będą one dodawane bliżej czas. My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice znaleźć, może do mnie temp. jeżeli oferta przyjechać do Wielkiej Brytanii.
| |||
| |||
| Yep ... That's what I was thinking. Patrząc na porównanie w wersji Home Premium wydaje się całkiem odpowiedni zbyt .... chyba że jestem czegoś brakuje, to nie dużo dla przeciętnego użytkownika w wersji Pro lub Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Agreed, Home Prem zrobi mi dobrze. It's good to see wyruszyli z 3 listy opcji zamiast Widoki pięć (?) To było trochę mylące. |
|
| |||
| |||
| Jedno małe rozczarowanie ..... Jestem rozprawie, że nie będzie natywne wsparcie dla Blu-Ray z odtwarzaniem w programie Windows 7. Coś się z kwestiami prawnymi z Sun Systems / Java Runtime, z tego co mogę dokonać, więc wygląda na to, że 3rd party oprogramowania, takiego jak DVD Powerd Ultra, nadal będzie wymagane do oglądania / play dysków Blu-ray. Istnieje wiele innych kodeków (audio i wideo), chociaż, tak jeszcze poprawy. Czy zostały dobrze jeśli Media Player mogło obchodzić blu-ray though. Być może nie będzie aktualizacji, jeśli kiedykolwiek M $ i słońce wyjaśnić ich różnic. |
|
| |||
| |||
| Nice znaleźć! Cytat:
Thats wstyd ... chociaż jestem całkiem wrażeniem Cyberlink's Hi-Def Suite, wszedł darmo z moim LG dysku, łatwo płatniczych warte £ 30 za, jeśli nie pobiera opłat za niego. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli używasz go do użytku HTPC, oczywiście nie byłoby to dopuszczalne. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie ... I'm pretty sure I was getting 5.1, i nie chciał mnie kupić cokolwiek, nie powiem próbny lub ograniczone oprogramowania lub czegoś podobnego, że .. I'll eksperymentować z głośników w ust I spose komputera może być tylko emulacji dźwięku do innych, lub po prostu klonowanie to ... ![]() Cheers for szefowie up, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Zakładki |