mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Windows 7 - pre-comandă şi ia-o Jumătate Pret

Reply

Thread Tools
Old 29 iunie 2009, 02:25
Grupul de donator

Default Windows 7 - pre-comandă şi ia-o Jumătate Pret

Windows 7 - pre-comandă şi ia-o Jumătate Pret ... merge aici

Regatul Unit nu participă încă enumerate comercianţi cu amănuntul, atunci când vă schimba ţara în Marea Britanie, dar oferta nu începe în Regatul Unit, până la 15 iulie, deci poate că acestea vor fi adăugate mai aproape de timp.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29 iunie 2009, 04:12
Administrator Group

Nisa gasi, poate temp mine în cazul în care oferta de a veni în Marea Britanie.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 29 iunie 2009, 04:30
Grupul de donator

Mda ... Asta e ceea ce ma gandeam.
Privind la comparaţie de versiuni, de Home Premium pare destul de adecvate prea .... Sunt cu excepţia cazului în care lipseşte ceva, acolo, nu de mult pentru utilizator mediu în Pro sau Ultimate versiuni.
Old 29 iunie 2009, 05:05
Administrator Group

De acord, Home Prem-mi va face bine. Este bun pentru a vedea s-au dus cu 3 nivele opţiune, mai degrabă decât Vistas cinci (?) Asta a fost un pic confuz.
Old 29 iunie 2009, 05:56
Grupul de donator

Un pic dezamagit ..... Sunt audiere că nu vor exista nativ suport pentru Blu-ray de redare din Windows 7.
Ceva de-a face cu probleme juridice cu Duminica Systems / Java Runtime, de la ce pot face, asa se pare că 3a parte software-ul, cum ar fi Powerd Ultra DVD, va fi în continuare necesare pentru a viziona / reda discuri Blu-ray.
Există o mulţime de alte codec (audio & video), deşi, aşa că încă o îmbunătăţire. Ar fi fost bine dacă ar fi putut să Media Player manipulate Blu-ray, totuşi. Poate că acolo va fi un upgrade, dacă vreodată M & $ Duminica fel de diferenţele lor.
Old 29 iunie 2009, 07:19
Grupul de donator

Nisa găsi!!

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de philthomas View Post
Sunt audiere că nu vor exista nativ suport pentru Blu-ray de redare din Windows 7
Thats ruşine ... cu toate că eu sunt de fapt destul de impresionat cu Cyberlink's Hi-Def Suite, a venit cu meu liber LG unitate, uşor de plată în valoare de £ 30 pentru cazul în care taxa a făcut pentru el.
Old 29 iunie 2009, 08:49
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Nisa găsi!!

Thats ruşine ... cu toate că eu sunt de fapt destul de impresionat cu Cyberlink's Hi-Def Suite, a venit cu meu liber LG unitate, uşor de plată în valoare de £ 30 pentru cazul în care taxa a făcut pentru el.
S-ar putea să fi greşit, dar cred că veţi găsi pachet software este tăiat şi acceptă numai audio 2.1 ....... pentru 5.1, va trebui să plătească pentru versiunea completă.
Dacă utilizaţi-o pentru HTPC folosi, în mod evident, acest lucru nu ar fi acceptabile.
Old 29 iunie 2009, 09:20
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de philthomas View Post
S-ar putea să fi greşit, dar cred că veţi găsi pachet software este tăiat şi acceptă numai audio 2.1 ....... pentru 5.1, va trebui să plătească pentru versiunea completă.
Dacă utilizaţi-o pentru HTPC folosi, în mod evident, acest lucru nu ar fi acceptabile.

Sper ca nu ...

Sunt destul de sigur că eram 5.1, şi pentru care nu a incercat sa-mi cumpar ceva, nici nu spun studiului sau limitat de software sau ceva de genul asta ..

Voi experiment cu difuzoare într-o secunda, am spose PC-ul ar putea fi doar un sunet emulating pentru alţii, sau pur si simplu sa-l clonare ...

Noroc pentru capul sus, voi verifica.
Old 29 iunie 2009, 10:15
Grupul de donator

Un pic mai multe informaţii aici la exact ceea ce este afectat.
Old 2 iulie 2009, 03:34
Grupul de stat

Pentru fiecare organisme info

http://www.hotukdeals.com/item/42927...ome-premium-pr
Reply

Register

Marcaje