![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - pre-comandă şi ia-o Jumătate Pret ... merge aici
Regatul Unit nu participă încă enumerate comercianţi cu amănuntul, atunci când vă schimba ţara în Marea Britanie, dar oferta nu începe în Regatul Unit, până la 15 iulie, deci poate că acestea vor fi adăugate mai aproape de timp. Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisa gasi, poate temp mine în cazul în care oferta de a veni în Marea Britanie.
| |||
| |||
| Mda ... Asta e ceea ce ma gandeam. Privind la comparaţie de versiuni, de Home Premium pare destul de adecvate prea .... Sunt cu excepţia cazului în care lipseşte ceva, acolo, nu de mult pentru utilizator mediu în Pro sau Ultimate versiuni. |
|
| |||
| |||
| De acord, Home Prem-mi va face bine. Este bun pentru a vedea s-au dus cu 3 nivele opţiune, mai degrabă decât Vistas cinci (?) Asta a fost un pic confuz. |
|
| |||
| |||
| Un pic dezamagit ..... Sunt audiere că nu vor exista nativ suport pentru Blu-ray de redare din Windows 7. Ceva de-a face cu probleme juridice cu Duminica Systems / Java Runtime, de la ce pot face, asa se pare că 3a parte software-ul, cum ar fi Powerd Ultra DVD, va fi în continuare necesare pentru a viziona / reda discuri Blu-ray. Există o mulţime de alte codec (audio & video), deşi, aşa că încă o îmbunătăţire. Ar fi fost bine dacă ar fi putut să Media Player manipulate Blu-ray, totuşi. Poate că acolo va fi un upgrade, dacă vreodată M & $ Duminica fel de diferenţele lor. |
|
| |||
| |||
| Nisa găsi!! Citat:
Thats ruşine ... cu toate că eu sunt de fapt destul de impresionat cu Cyberlink's Hi-Def Suite, a venit cu meu liber LG unitate, uşor de plată în valoare de £ 30 pentru cazul în care taxa a făcut pentru el. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Dacă utilizaţi-o pentru HTPC folosi, în mod evident, acest lucru nu ar fi acceptabile. |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Sper ca nu ... Sunt destul de sigur că eram 5.1, şi pentru care nu a incercat sa-mi cumpar ceva, nici nu spun studiului sau limitat de software sau ceva de genul asta .. Voi experiment cu difuzoare într-o secunda, am spose PC-ul ar putea fi doar un sunet emulating pentru alţii, sau pur si simplu sa-l clonare ... ![]() Noroc pentru capul sus, voi verifica. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Marcaje |