![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - Pre-order a získať polovičnú cenu ... ísť tady
Nie UK zúčastnených maloobchodníkov uvedených ešte, kedy ste zmenili krajinu na UK, ale ponuka nie je štart vo Veľkej Británii až do 15. júla, tak snáď budú pridané bližšieho čas. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice nájsť, môže mi temp, ak príde ponuka do UK.
| |||
| |||
| Jo ... to je to čo som myslel. Podíváme-li se na porovnanie verzií, Home Premium zdá docela primeraná taky .... ak som niečo chýba, tam to nie je moc pre priemerného používateľa v Pro alebo Ultimate verziu. |
|
| |||
| |||
| Dohodlo, Domáce Prem bude mi fajn. Je to dobré, aby šli s 3 stupňa voľby skôr ako priehľad päť (?) To bolo trochu mätúci. |
|
| |||
| |||
| Jedna trochu sklamanie ..... Já jsem sluch, že to nebude mať žiadny nativní podporu pre Blu-Ray prehrávanie vo Windows 7. Niečo do činenia s právne otázky s nedieľ systémy / Java Runtime, od toho, čo môžem urobiť, takže to vyzerá, že softvér 3. strán, ako sú Powerd DVD Ultra, bude aj naďalej povinný sledovať / prehrávanie Blu-ray disky. Existuje množstvo iných kodekov (audio a video), aj keď, tak stále zlepšovať. By bolo pekné, keby Media Player by mohla mať manipuluje blu-ray hoci. Možno tam bude upgrade, ak vôbec niekedy M $ & nedeľa vyriešiť svoje nezhody. |
|
| |||
| |||
| Nice nájsť! Citácia:
To je hanba ... i když já jsem vlastne docela dojem Cyberlink to Hi-Def Suite, prišiel zadarmo s mojím LG disku, jednoducho v hodnote 30 libier pre platenie v prípade, že to za to. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak používate pre HTPC použitie, samozrejme by to nebolo prijateľné. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Dúfam, že nie ... Som si istá, že som sa dostať 5,1 a nijako sa snažil, aby mi niečo kúpiť, ani povedať, hodnotenie alebo obmedzený softvérom alebo niečo takovýho .. I'll experiment s reproduktormi v sec, I spose PC mohlo byť len napodobňovať zvuk pre ostatné, alebo len klonovanie je ... ![]() Nazdraví na hlavu hore, uvidíme sa pozrieť. |
|
| |||
| |||
| |