![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уиндоус 7 - Предбиљежи наручити и добити пола цене ... ићи овде
Не УК учесница трговаца наведене још, ако промените земљу да Велика Британија, али је понуда не покрене у Великој Британији до 15. јули, па можда и они ће бити додат ближи време. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леп налаз, мај темп, ако ми понуде долазе у Велику Британију.
| |||
| |||
| Договорено, Хоме Према ће ми сасвим у реду. То је добро да се види да је отишао са 3-Тиер опцију него Вистас пет (?) То је било мало збуњујуће. |
|
| |||
| |||
| Једно мало разочарање ..... Ја сам слух да неће бити нативе подршку за репродукцију Блу-раы у Уиндоуси 7. Нешто за направити са правним питањима сунцем Сыстемс / Јава Рунтиме, од што могу дати, тако да изгледа као 3рд Парты софтвера, као што су Поуерд ДВД Ултра, и даље ће бити потребно да гледају / репродукцију Блу-раы дискова. Постоје многе друге кодек (аудио & видео) ипак, па ипак напредак. Би било леп ако Медиа Плаыер могло поступати Блу-раы ипак. Можда ће бити надоградњу, ако је икада М & недеља издвојити њихове разлике. |
|
| |||
| |||
| Леп налаз! Куоте:
Тај срам ... иако сам заправо прилично импресиониран Цыберлинк'с Хи-деф Суите, бесплатно је дошао са мојим ЛГ возити, лако вриједно 30 £ плаћају ако они задужен за то. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако користите Интернет за коришћење ХТПЦ, очигледно ово неће бити прихватљива. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Надам се да не ... Им 'згодан сигуран сам био узимајући 5/1, а да није покушао ме купити ништа, нити рећи суђење или ограничена софтвера или нешто слично .. Ја ћу експериментисати са звучницима у сец, И спосе рачунару може бити само емулатинг звука за друге, или једноставно клонирали га ... ![]() Клицање за главе горе, И'лл цхецк ит оут. |
|
| |||
| |||
| |