![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 - Попереднє замовлення і отримати його наполовину ціною ... йти тут
Великобританії не беруть участь роздрібні перераховані Тим не менше, коли ви змінюєте країну у Великобританії, але пропозиція не починається у Великобританії до 15 липня, тому, може бути, вони будуть додані ближче час. Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice знайти, може Темп мене, якщо пропозиція приїхати до Великобританії.
| |||
| |||
| Да ... Ось що я думаю. Дивлячись на Порівняння з версій, Home Premium здається цілком адекватною теж .... якщо я щось відсутня, існує не так багато для середнього користувача в Pro або кінцевої версії. |
|
| |||
| |||
| Згоден, Home Prem буде мені добре. Приємно бачити прийшли вони з рівня 3 варіанти, а не Vistas п'яти (?) Це була трохи заплутаною. |
|
| |||
| |||
| Один маленький розчарування ..... Я почув, що не буде вбудована підтримка Blu-Ray відтворення в Windows 7. Щось робити з правових питань, Sun Systems / Java Runtime, наскільки я можу розібрати, так це виглядає 3rd Party програм, таких як Powerd DVD Ultra, все одно буде необхідно дивитися / відтворення Blu-Ray дисками. Є багато інших кодеків (Audio & Video), хоча, так ще поліпшення. Було б непогано, якби Media Player могла б упоратися Blu-Ray, хоча. Може бути, там будуть оновлення, якщо взагалі M $ & НД розібратися у своїх розбіжностей. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Nice знайти!
Thats сорому ... хоча я насправді дуже вражені Привіт Cyberlink's Def-люкс, прийшли з моїм вільного диска LG, легко варто заплатити £ 30 Бо коли б вони зробили стягувати за неї плату. Моя система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви використовуєте його для використання в HTPC, очевидно, це не буде прийнятним. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Сподіваюся, що немає ... Я цілком впевнений, що я отримував 5,1, і він не намагався змусити мене купити що-небудь, і не говорити або обмежених судом програмне забезпечення або що-небудь подібне .. Я експеримент з виступаючими в сек, я SPOSE ПК може бути просто емуляція звуку для інших, або просто клонування ... ![]() Cheers для голови, я перевірю його. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Модернізований в Windows 7, ноутбуки тільки бачити Half мого жорсткого диска?? | hodgey1968 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 6 листопада 2009 10:58 |
| Нові будови (незабаром замовлення) | phqinhippy | Генеральний обладнання чат | 2 | 12 червня 2009 10:34 |
| Там така річ, як Half Гідний половинній висоти відеокарта? | mctw | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 квітня 2009 15:54 |
| Низький профіль / половинний розмір / половинній висоти PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Графічні карти & Монітори | 5 | 16 лютого 2009 09:00 |
| Ціна активації Windows | Danny83222 | General Software чат | 5 | 27 січня 2008 20:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |