![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какви са Windows Виена / 7 очила? Щото ако аз исках да го инсталирате, аз искам да знам какво ще бъде спецификациите за него? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 се нуждае от същия род, както спецификациите Vista
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз така се надявам те са научили всички грешки от Vista и XP и 2000 ..... LOL ние просто искаме бързо съвместими ОС !!!!! или Linux ще поеме като основен OS |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
поради по-chamge в kernal
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един приятел ми показа ми закрита прожекция на предварително бета съобщение, че се правиш на кръга.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Linux, няма да надминат себе си, докато тя стане съвместима и прости OS (за нови потребители). Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не започва отново, че аргументът LOL.
|
| |||
| |||
| Някой знае ли какво Windows 7 макс овен ще бъде? |
|
| |||
| |||
| Зависи. 32Bit операционни системи може да се използва само 3.25GB. 64bit е 192GB, но Microsoft ограничен то тя различни версии.
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Сървър очила | Kaze Enji | Общи Хардуер Чат | 5 | 4 Декември 2007 14:55 |
| Игра очила | robinho060 | PC & конзолата Gaming | 11 | 11 ноември 2007 04:15 |
| Имаш ли нужда от очила за игрални издокарвам моля | Lexmark | Общи Хардуер Чат | 7 | 26 Окт 2007 08:36 |
| Надстройка очила | dmdougie | Общи Хардуер Чат | 2 | 18 Окт 2007 04:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |