![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaké jsou Windows Vídeň / 7 Specs? Protože jestli jsem chtěl nainstalovat to chci vědět, jaké by měly být parametry na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 potřebuje trochu stejné specifikace jako Vista
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I tak doufáme, že se poučili z chyb všech Vista a XP a 2000 ..... lol si chci rychle kompatibilní OS !!!!! nebo linux chystá převzít jako hlavní OS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slyšel jsem různé .. Slyšel jsem, že je možné spouštět ho na polovinu spec ze vista vzhledem k chamge v kernal
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A můj přítel mi ukázala žalobníček náhled před-beta verzi, která dělá na kolech.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Linux nebude překvapit, až se sám stal kompatibilní a jednoduchý OS (pro nové uživatele). Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umožňuje začít znovu, že argument lol.
|
| |||
| |||
| Ví někdo, co Windows 7 max ram bude? |
|
| |||
| |||
| Záleží. 32bit operační systémy mohou používat pouze 3.25gigabajt 64bit je 192gigabajt ale Microsoft to je omezen různými verzemi.
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Server Specs | Kaže Enji | Obecné Hardware Chat | 5 | 4. prosinec 2007 14:55 |
| Herní Specs | robinho060 | PC a herní konzole | 11 | 11. listopadu 2007 04:15 |
| Potřebujete specifikace pro herní zmanipulovat prosím | Lexmark | Obecné Hardware Chat | 7 | 26 října 2007 08:36 |
| Upgrade Specs | dmdougie | Obecné Hardware Chat | 2 | 18. října 2007 04:55 |
| Thread Nástroje | |
| |