![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ποια είναι τα Windows Vienna / 7 Χαρακτηριστικά; Γιατί αν ήθελα να το εγκαταστήσετε θα ήθελα να μάθω ποιο θα είναι το specs για αυτό;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Windows 7 το ίδιο πρέπει κάπως specs όπως Vista
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
i ελπίδα έτσι έχουν μάθει όλα τα λάθη από μακρινή θέα και XP και 2000 lol ..... εμείς θέλουμε ένα γρήγορο συμβατή OS !!!!! linux ή πρόκειται να αναλάβει ως κύριο OS
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Άκουσα διάφορα .. Άκουσα μπορείτε να εκτελέσετε για το ήμισυ των spec των Vista
λόγω της chamge στην kernal
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ένας φίλος μου μου έδειξε ένα σπιούνος προεπισκόπηση της προ-βήτα έκδοση που κάνει το γύρο.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Linux δεν θα ξεπεράσει μέχρι να γίνει η ίδια ένα συμβατό και απλό OS (για νέους χρήστες).
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ας μην αρχίσουν και πάλι το επιχείρημα lol.
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρει κανείς τι Windows 7 max ram θα είναι;
|
|
|
|||
|
|||
|
Εξαρτάται. 32bit λειτουργικά συστήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3.25GB.
64bit είναι 192GB αλλά η Microsoft θα είναι περιορισμένη διάφορες εκδόσεις.
|