![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje su Windows Beč / 7 Specifikacije? Uzrok ako ja hteo da ga instalirati želim znati što bi naočale za to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 potrebama istom kinda naočale kao Vista
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| I tako se nadam da su naučili sve greške iz vidik i XP i 2000 lol ..... mi samo želim brz kompatibilan OS !!!!! ili linux će preuzeti kao glavni OS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čuo sam različite .. Čula sam da možete pokrenuti ga na pola spec. od vista jer je chamge u kernal
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A prijatelj mi je pokazao moj šunjati pregled pre-beta verziji koja je događaj kruga.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Linux neće iznenaditi dok nije sama postaje kompatibilna i jednostavan OS (za nove korisnike). My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omogućava da se neće moći pokrenuti argument opet lol.
|
| |||
| |||
| Se bilo tko znati što Windows 7 će biti max ram? |
|
| |||
| |||
| Ovisi. 32Bit operativnim sustavima mogu koristiti samo 3.25GB. 64bit je 192GB ali Microsoft je ona ograničena različitim verzijama.
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Server Specifikacije | Kaže Enji | General Hardware Chat | 5 | 4. prosinac 2007 14:55 |
| Game Specifikacije | robinho060 | PC & konzole Igre | 11 | 11. studeni 2007 04:15 |
| Trebam neke naočale za gaming katarka molim | Lexmark | General Hardware Chat | 7 | 26. listopad 2007 08:36 |
| Upgrade Specifikacije | dmdougie | General Hardware Chat | 2 | 18. listopad 2007 04:55 |
| Thread Tools | |
| |