![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kas yra "Windows Viena / 7 specifikacijos? Priežastis, jei aš norėjau jį įdiegti aš noriu žinoti, kas būtų už tai specs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 poreikius pačiu kinda Specifikacijos kaip Vista
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš tikiuosi, kad jie sužinojo visas iš Vista ir XP ir 2000 ..... lol klaidų, mes tiesiog norite greitai suderinama OS !!!!! Linux arba ketina perimti kaip pagrindinė OS |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
nes chamge į kernal
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano draugas man parodė greitai peržiūrėti pre-beta, kad tai daro raundų.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Linux nebus pralenks kol jis pats tampa suderinamos ir paprasta OS (naujiems vartotojams). Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Leidžia ne pradėti, kad argumentas vėl Lol.
|
| |||
| |||
| Does anyone know what Windows 7 Max RAM bus? |
|
| |||
| |||
| Priklauso. 32bit operacines sistemas galima naudoti tik 3.25GB. 64bit yra 192GB, bet "Microsoft" tik ji tai įvairių versijų.
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Serverio specifikacijos | Kaze Enji | General Hardware Chat | 5 | Gruodis 4, 2007 14:55 |
| Žaidimo Specifikacijos | robinho060 | PC & konsolės Žaidimai | 11 | Lapkritis 11, 2007 04:15 |
| Reikia šiek tiek žaidimų platformą Prašome Specifikacijos | Lexmark | General Hardware Chat | 7 | 26 spalis 2007 08:36 |
| Atnaujinkite Specifikacijos | dmdougie | General Hardware Chat | 2 | 18 spalis 2007 04:55 |
| Temos įrankiai | |
| |