![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care sunt Windows Viena / 7 specificaţiile? Pentru că dacă aş fi vrut să-l instalaţi, vreau să ştiu ce ar fi, în special pentru el? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 are nevoie de acelaşi fel ca specs Vista
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| i atât de speranţă pe care le-au invatat toate greşelile de la Vista şi XP şi 2000 ..... lol am doar nevoie de un sistem de operare compatibil repede !!!!! sau linux se întâmplă să preia ca un sistem de operare principal |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am auzit diferite .. Te-am auzit poate rula pe o jumătate de spec. de vista din cauza chamge în kernal
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un prieten de-al meu mi-a aratat o previzualizare furişăm de pre-versiune beta, care se face de runde.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Linux nu va depăşi, până când el însuşi devine un calculator şi simplu OS (pentru utilizatorii noi). Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Să nu începe din nou argument că lol.
|
| |||
| |||
| Stie cineva ce Windows 7 max RAM va fi? |
|
| |||
| |||
| Depinde. 32bit sisteme de operare pot utiliza numai 3.25GB. 64bit este de 192GB, dar acesta este limitat Microsoft diferite versiuni.
|