![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aké sú Windows Viedeň / 7 Specs? Protože jestli jsem chtěl nainštalovať to chcem vedieť, aké by mali byť parametre na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 potrebuje trochu rovnaké špecifikácie ako Vista
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I tak dúfame, že sa poučili z chýb všetkých Vista a XP a 2000 ..... lol si chcem rýchlo kompatibilná OS !!!!! alebo linux chystá prevziať ako hlavný OS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počul som rôzne .. Počul som, že je možné spúšťať ho na polovicu spec zo vista vzhľadom k chamge v kernal
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A môj priateľ mi ukázala žalobníček náhľad pred-beta verziu, ktorá robí na kolesách.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Linux nebude prekvapiť, až sa sám stal kompatibilná a jednoduchý OS (pre nových užívateľov). Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umožňuje začať znova, že tvrdenie lol.
|
| |||
| |||
| Vie niekto, čo Windows 7 max ram bude? |
|
| |||
| |||
| Záleží. 32bit operačné systémy môžu používať iba 3.25gigabajt 64bit je 192gigabajt ale Microsoft to je obmedzený rôznymi verziami.
|