![]() |
|
| |||
| |||
| Ne Windows Viyana / 7 Özellikler nelerdir? Eğer i I kurmak istedim ne için özellikleri olacağını bilmek istiyor musun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 Vista aynı tür özellikleri ihtiyaçlarını
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ben bu yüzden uzak manzara ve XP ..... ve 2000 lol kimden sadece istediğiniz tüm hataları öğrendim umut hızlı bir uyumlu OS !!!!! Linux ya da bir ana işletim sistemi olarak ele geçirmek için gidiyor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Farklı duydum .. i Vista yarısı spec üzerinde çalıştırabilirsiniz duydum bu kernal ve chamge çünkü in
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir arkadaşım bana bir ön önizleme-beta sürümünü bu turu yapıyor gizlice gösterdi.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Kadar kendisini uyumlu ve basit bir işletim sistemi yeni kullanıcılar () için olur Linux sollamak değildir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tekrar lol bu argüman başlatılamayabilir sağlar.
|
| |||
| |||
| Herkes ne olacağını 7 maksimum RAM Windows biliyor mu? |
|
| |||
| |||
| Bağlıdır. 32bit işletim sistemleri sadece 3.25GB kullanabilirsiniz. 64bit olduğunu 192GB ancak Microsoft çeşitli sürümleri de sınırlıdır.
|
![]() |
|
| Bookmarks |