![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját anyósa egy régi Compaq Presario 4546 számítógép, hogy ő játssza játékokat. Nemrégiben ő fordult meg, és kiderült, hogy a lemez beolvasási hiba. A hibaüzenet kijelentette: "A Windows nem megfelelően leállították, egy vagy több lemezmeghajtók lehetnek hibák. Nyomjuk meg bármelyik gombot run scan disk". Futottam letapogatású lemezen, és azt mondta, hogy minden rögzített a hibák, de ha ez újraindít, de még mindig jön fel a hiba. Tudja valaki, hogy hogyan oldják meg a problémát? Is tudom, hogy F8 kapja meg a csökkentett módban, de hogyan jössz ki belőle? Köszönöm, JS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a pontos hibaüzenet?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak hogy melyik gombot nyomja meg, hogy kihagyja a vizsgálatból, valamint a Windows boot.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba | politikai | Drives & Removable Media | 27 | 4. Sep 2008 13:31 |
| Csak safe mode | pevers | General Chat szoftver | 6 | 13. augusztus 2008 06:50 |
| Csökkentett módban a felbontás körét, de normál módban is fine ... | Gróf Jackula | A Windows operációs rendszerek | 5 | 25. március 2008 11:18 |
| Csökkentett módban? | deebee | A Windows operációs rendszerek | 4 | 11. március 2008 08:53 |
| Indítás a Windows csökkentett módban | philipbatten | Off Topic Discussion | 1 | 1. november 2007 03:19 |
| Téma eszközök | |
| |