![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja matka-in-law má stará Compaq Presario 4546 počítač, ktorý si hrá na hry. Nedávno sa obrátila sa na to a ukázalo Scan Disk chybu. Chybové správy sa uvádza: "Windows nie je správne vypnut, jeden alebo viac diskov môže mať chyby na ňu. Stlačte kláves pre spustenie skenovania disku". Bežal som prehľadať disk a povedal jej pevnú všetky chyby, ale keď reboots, stále prichádza s chybou. Vie niekto, ako vyriešiť problém? Tiež viem, F8 dostane vás do núdzového režimu, ale ako sa dostanete z nej? Vďaka, JS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká je presná chybová správa?
| |||
| |||
| Jednoducho stlačte tlačidlo podľa toho, čo je kľúčové, aby preskočiť skenovanie a zaviesť do systému Windows.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP nebude Zavádzacia, ani v núdzovom režime - Pevný disk chyba | politickej | Drives & Removable Media | 27 | 4. September 2008 13:31 |
| Len v núdzovom režime | pevers | Všeobecné Software Chat | 6 | 13. august 2008 06:50 |
| Núdzový režim z uznesenia dosahu, ale normálnom režime je v poriadku ... | Hrabě Jackula | Operačné systémy Windows | 5 | 25. marca 2008 11:18 |
| Núdzovom režime? | deebee | Operačné systémy Windows | 4 | 11. marec 2008 08:53 |
| Spustenie systému Windows v núdzovom režime | philipbatten | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 1. novembra 2007 03:19 |
| Thread Tools | |
| |