![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя мати-в-законі старої Compaq Presario 4546 комп'ютерів, яку вона грає в гру. Нещодавно вона включила і він показав помилки сканування диска. Повідомлення про помилку заявив: "Не повністю вимкнені, диски одного або більше диск може мати помилки. Натисніть будь-яку клавішу, щоб запустити сканування диска". Я побіг сканування диска і сказав, що фіксовані всі помилки, але коли це перезавантаження, вона все ще виступає з помилкою. Хто-небудь знає, як вирішити цю проблему? Крім того, я знаю F8 Ви потрапляєте в безпечному режимі, але як ви виходите з цього? Спасибі, JS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке точне повідомлення про помилку?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто натисніть якими ключовими це пропустити сканування та завантаження в Windows.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина | політичні | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 27 | 4 вересня 2008 13:31 |
| Тільки в безпечному режимі | pevers | General Software чат | 6 | 13 серпня 2008 06:50 |
| Безпечний режим з резолюції діапазоні, але нормальний режим штрафу ... | Граф Jackula | Операційні системи Windows | 5 | 25 березня 2008 11:18 |
| У безпечному режимі? | deebee | Операційні системи Windows | 4 | 11 березня 2008 08:53 |
| Запуск Windows у безпечному режимі | philipbatten | Off Topic Discussion | 1 | 1 листопада 2007 03:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |