![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам получи лаптоп с Windows 98 с ВМД. При разглеждането на файла ntkern.vxd Твърди се, че липсва и следователно някои водачи не линк / работа. Някой знае ли как мога да разрешите този проблем, или изтегляне на подходящ софтуер. Аз опитах преинсталирате от CD и напътствия от мрежата, но нищо не е намерил решение на проблема досега. Тя е всичко малко остарял, но на лаптопа е наред, освен че OE замръзва. Аз се препоръчва да зарежем това, но това изглежда жалко. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво по спецификационен на машината?
| |||
| |||
| Аз открих, че той е с AMD K6 333 MHz процесор с 64 овен. Какво друго ти трябва да знаеш. |
|
| |||
| |||
| Е, това определено е стар ... Бих повторно инсталиране на OS, чист лист ще отстрани всички грешки или грешки и инсталирането на ОС е тест на хардуера вътре. Ако тя няма да се инсталира операционна система, тя обикновено се посочва на хардуерно виновен. |
|
| |||
| |||
| Направих преинсталирате Win 98 отгоре на това, което е на компютъра. Бях малко страх да бъде изоставен, въпреки че съм направила началния етап диск. Може би това е хардуер, ако е така аз не мисля, че си струва пари, разходите по него. Благодаря за помощта ви. |
|
| |||
| |||
| Друга точка, той казва ntkern.vxd файл липсва, но макар и в една точка на съобщение за този файл е била извлечена от Win 98 диска имам не е решен проблема. И не мога да намеря ntkern.vxd на файл, когато търся. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP на файла System.ini | kevvyb | Windows операционни системи | 1 | 30 Юни 2009 03:42 |
| \ Windows \ System32 \ Config \ System липсват или са корумпирани | fenderdude | Windows операционни системи | 1 | 23rd Dec 2008 07:47 |
| Липсващ файл позволява стартиране - hal.dll | lloydwoodford91 | Windows операционни системи | 1 | 4 май 2008 г. 09:18 |
| Изчезнали Browseui.dll файл | Saz | Windows операционни системи | 20 | 23rd Дек 2007 12:21 |
| DLL файл липсва | dsleet | Windows операционни системи | 13 | 25 Юли 2007 15:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |