![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dostal jsem notebook s Windows 98 s AMD. O přezkoumání spisu Ntkern.vxd je prý chybí, a proto někteří řidiči nespojují / práce. Ví někdo, jak mohu vyřešit tento problém, nebo stáhnout vhodný software. Zkoušel jsem znovu nainstalovat z disku CD a rady od sítě, ale nic vyřešit problém tak daleko. Je to všechno trochu zastaralý, ale notebook je v pořádku, kromě toho, že OE mrznout. Byl jsem doporučil, aby příkopu, ale zdá se, že je škoda. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se spec části stroje?
| |||
| |||
| Zjistil jsem, že to má AMD K6 333 MHz procesoru s 64 ram. Co ještě potřebujete vědět. |
|
| |||
| |||
| No, to je určitě staré ... Já bych re-instalaci OS, čistý list odstraníme chyby nebo chyby také instalaci OS je test hardware uvnitř. Pokud to nebude instalovat operační systém, obvykle ukazuje na hardwarovou chybu. |
|
| |||
| |||
| Já jsem přeinstalovat Win 98 přes vrchol, co bylo v počítači. Byl jsem trochu strach, že pletl, když jsem udělal start-up disk. Možná je to hardware, pokud ano, nemyslím si, že stojí za to utrácet peníze za to. Díky za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Dalším bodem, píše Ntkern.vxd soubor chybí, ale i když v jednu chvíli zpráva Tento soubor byl extrahován z Win 98 disku jsem to nebyl problém vyřešil. A nemohu najít soubor Ntkern.vxd když se mi to hledat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows XP System.ini souboru | kevvyb | Operační systémy Windows | 1 | 30. června 2009 03:42 |
| \ windows \ system32 \ config \ system poškozen nebo | fenderdude | Operační systémy Windows | 1 | 23. prosince 2008 07:47 |
| Chybí soubor zabraňuje spuštění - hal.dll | lloydwoodford91 | Operační systémy Windows | 1 | 4. května 2008 09:18 |
| Chybí Browseui.dll obrázek | SAZ | Operační systémy Windows | 20 | 23. prosince 2007 12:21 |
| Dll soubor chybí | dsleet | Operační systémy Windows | 13 | 25. červenec 2007 15:47 |
| Thread Nástroje | |
| |